Karpuzcu Sarıoğlan tüm ürünlerinde yüzde 10 indirime giderek, enflasyonla mücadelede devlet-esnaf işbirliğine katkı sundu. Karpuzcu Sarıoğlan sahibi ayrıca Mimar Sinan Mahallesi Muhtar Adayı Nesrin Aksungur, firma olarak tüm ürünlerde yüzde 10 indirime giderek, enflasyonla mücadele kapsamında Çorumlu vatandaşlara bir nebze olsun nefes aldırmak istediklerini söyledi.

Bugünden itibaren sebze ve balık reyonu ile koli yumurta fiyatlarında yüzde 10 indirime gittiklerini açıklayan Aksungur, hükümet tarafından alınan ekonomik tedbirlerin başarıyla sonuçlanmasını beklediklerini ifade ederek, "Her şeyden önce kendi devletimize ve milletimize güvenmek ve inanmak zorundayız. Bu inanç ve güvenle bugüne kadar olan sıkıntıları nasıl bertaraf ettiysek enflasyonu da bertaraf edeceğiz.

Bu konuda da devletimize ve milletimize elimizden gelen her türlü katkıyı sağlamaya söz veriyoruz. Çorumlu esnaflar olarak bizler, enflasyonla mücadelede ekonomi yönetiminin alacağı her türlü karara destek vermeye ve elimizi taşın altına koymaya hazırız. İnanıyoruz ki, bu birliktelikle bu zorlu süreci geride bırakacak, yeniden istikrarlı bir büyüme sürecine gireceğiz. Yeter ki Yüce Allah birliğimizi ve beraberliğimizi bozmasın” dedi.

(Mehmet DALAR)

Editör: TE Bilisim