Çorum Sanayi Sitesi bağlantı yollarına gelişigüzel park edilen kamyon ve TIR karoserleri trafiği engellediği gibi kazalara da neden olmaya devam ediyor.
Geçtiğimiz günlerde motosikletiyle Yapıkredi Bankası’nın bulunduğu köşeden yola çıkan bir sürücü, gelişigüzel park edilen karoserin görüş alanını kapatması nedeniyle aniden önüne çıkan otomobile çarptı. Kazayı ufak sıyrıklarla atlatan motosiklet sürücüsü köşe başlarında görüş alanını kapatan karoserlerin biran önce kaldırılmasını istedi.
“Ben kaza yaptım, başkalarının da canı yanmasın” diye konuşan sürücü, Oto Tamirciler Odası Başkanı Necmettin Uzun’a da çağrıda bulunarak sanayi sitesinde gelişigüzel park edilen karoser, damper ve benzeri araçların biran önce kaldırılması için Başkan Uzun’dan gerekeni yapmasını, yapmaması halinde olası kazalardan Uzun’u sorumlu tutacaklarını söyledi.
Oto Tamirciler Odası Başkanı Necmettin Uzun ise Çorum Belediyesi ile yaptıkları ortak çalışma ile görüntü kirliliğine neden olan tüm hurda araçları tel örgü ile çevrili geniş bir alanda topladıklarını söyledi.
Buna karşın halen karoser, damper ve benzeri araçların yol kenarlarında bulunduğunu ifade eden Uzun, Sanayi Sitesi’nde faaliyet gösteren esnafa seslenerek, trafik güvenliğini tehlikeye sokan araçlarını biran önce kaldırmalarını ve hurda araç alanında herkese yetecek kadar yer olduğunu sözlerine ekledi.
(Haber Merkezi)
Editör: TE Bilisim