‘UPS Esnaf Paketi’ adıyla tanıtılan kampanya hakkında bilgi veren UPS Kargo Çorum Acentesi Haluk Aşkın, konuyla ilgili açıklamalarda bulundu.
‘İşinizi Birlikte Büyütelim’ sloganıyla duyurusu yapılan kampanyanın içeriğinden bahseden Haluk Aşkın, Çorum esnafına kargo taşımacılığı alanında cazip fiyat avantajları ve yüksek hizmet kalitesini birlikte sunduklarını söyledi.
UPS Esnaf Paketi kampanyasının 31 Aralık 2015 tarihine kadar süreceğini anlatan Aşkın, açıklamalarını şöyle sürdürdü:
“220 ülkede 400 bin çalışana sahip olan UPS Kargo, Türkiye’de 81 ilde, 10 bin ilçede faaliyet gösteriyor. Dünyanın 50 büyük şirketinden biri olan UPS, kendi havalimanları ve uçak filolarıyla sektörünün lideri konumunda. Teknolojiden lojistik danışmanlığa kadar her alanda farkını ortaya koyan UPS, firmalara özel entegre taşıma alternatifleriyle de dikkat çekiyor.
1996 yılından beri sektörde faaliyet gösteren firmamızla, Çorum’un en köklü kargo şirketi konumundayız. 2005 yılından bu yana ise UPS yetkili acentesi olarak hizmetlerimizi sürdürüyoruz.
Sahip olduğumuz tecrübe ışığında müşteri taleplerini iyi biliyor ve çözüm odaklı çalışıyoruz. Bu nedenle yurt içi ve yurt dışı taşımacılık hizmetleri konusunda iddialıyız.
Geniş ulaştırma ağımız, hizmet seçeneklerimiz ve çözümlerimizi tercih edenler, hem yurt içinde hem de yurt dışında ticaretine hız katıyor.
Esnaf paketimiz dahilinde ücret farkı alınmaksızın kapıdan paket alımı ve kapıya teslimat hizmeti veriyoruz. Alıcı bulunmadığında adrese ikinci kez ücretsiz uğruyoruz. Paket alımından teslimatına kadar gönderici veya alıcıyı SMS ve e-mail ile bilgilendiriyoruz. İnternet üzerinden gerçek zamanlı takip imkanı sağlıyoruz. Tüm yurt içi gönderilerde, etkili bir gönderi ve takip yazılımı olan ‘Müşteri Otomasyon Sistemi (UMO)’nu kullanıma sunuyoruz. Üstelik uluslararası gönderilerde esnafımıza yüzde 35 indirim uyguluyoruz.
UPS Esnaf Paketi hakkında detaylı bilgi almak ve avantajlardan yararlanmak isteyen herkesi, Kunduzhan Mahallesi Akpınar Caddesi numara 69’da faaliyet gösteren acentemize bekliyoruz.”
(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim