Kargı Belediyesi, mahalle aralarındaki cadde ve sokakların asfalt ve kaldırım yapım çalışmalarını hızlı bir şekilde sürdürüyor. Asfaltlama ve kaldırım yapım çalışmalarının yanı sıra, tahrip olan yolların onarımını da yapılarak vatandaşın mağduriyeti ortadan kaldırılıyor.

2018 yılı yaz dönemi çalışma programı içerisinde yer alan asfaltlama kadırım ve onarım çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren belediye, cadde ve sokakları bir bir asfaltlayıp, kaldırımları da parke taşlarıyla döşenerek vatandaşların kullanımına sunuyor. Yolları modern bir görünüme kavuşturmak için özel bir çaba sarf eden Kargı Belediyesi, güçlendirdiği ekipmanları sayesinde çalışmalara devam ediyor.

Çalışmalar hakkında bilgi veren Kargı Belediye Başkanı Zeki Şen; "Mahallelerimizde tahrip olan yolların asfaltlanması için çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. İlçemizde eksik olan hizmetleri tek tek Allah'ın izniyle tamamlıyoruz. Değerli Kargı halkımın ihtiyaç duyduğu hizmetleri sunmak için elimizden geleni yapmaya devam ediyoruz" dedi. (İbrahim EFE)

Editör: TE Bilisim