Kardelen Şiir ve Müzik Grubu’nun “Yaşayan Değerlerimiz” konulu programlarının 37’ncisi Bakırköy Belediyesi’nin katkılarıyla Ataköy’de yapılacak.
Bu programda “yaşayan değer” olarak Tiyatro Sanatçısı-Şarkıcı Ayla Algan, Halk Müziği Sanatçısı Aynur Güneş ve Türk rock müziktarihinin unutulmaz gruplarında yer alan Galip Kayıhan yer alıyor.
7 Mart Cumartesi günü Saat 19'da Ataköy Yunus Emre Kültür Merkezi’nde kokteylle başlayacak programda, Kardelen Grubu yorumcularının yanı sıra yaşayan değerler de sahne alacak. Dostlar, Marşandiz gibi gruplarda yer alan Cudi Koyuncu, Alper Çam ve Barış Göker gibi müzisyenler de Galip Kayıhan’a destek amacıyla sahneye çıkacaklar.
Yılın Kardelen Ressamı olarak Perihan Koca’nın ödül alacağı etkinlikte, Yusuf Ziya Leblebici ve Turan Karatepe de kitaplarını imzalayacak.
Şair-yorumcu, hemşehrimiz Yusuf Ziya Leblebici'nin kurduğu Kardelen Şiir ve Müzik Grubu, festival, konser ve kültür etkinliklerinde bir çok program yaptı. Şiiri halka ulaştırmanın en etkili yolunu, ‘müzikle harmanlayıp halkın ayağına götürmek’ diye gören grup, sahnede şiir yorumlarının yanı sıra kültürümüzün vazgeçilmez unsurlarından biri olan müziği de, sanatçısıyla birlikte ücretsiz etkinlikleriyle halkla buluşturuyor.
(ÇORUM HABER)
Editör: TE Bilisim