Sabah namazını cemaatle birlikte kılan Karapıçak ve beraberindekiler, namazın ardından çay ocağında hep birlikte kahvaltı yaptı.

Başkan Karapıçak, daha sonra Gülabibey Mahalle Muhtarlığı tarafından her ay düzenlenen istişare toplantısına katılarak, vatandaşların istek ve temennilerini dinledi.

Toplantıda; MHP Belediye Meclis Üyesi ve Grup Başkanı Selim Güloğlu, Gülabibey Mahalle Muhtarı Hasan Belli, Camii imamı ve vatandaşlar hazır bulundu.

Toplantıda konuşan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı AgahKarapıçak, MHP olarak, her fırsatta Çorum halkı ile iç içe olarak onlarla hasbihal etmeyi, onlarla sohbet etmeyi önemsediklerini söyledi.

Göreve geldikleri ilk günden itibaren daima halkın içinde olmayı, ulaşılabilir bir başkan olmak için her fırsatı değerlendirdikleri ifade eden Karapıçak, “Her fırsatta Çorum halkı ile beraber olmak, bir olmak hem birlikteliğin sağlanmış olması hem de kardeşlik duygularının gelişmesi, güçlenmesi, ileriye dönük olarak da mana dünyasında yeni pencerelerin açılmasını sağlamak adına çeşitli mekân ve çevrelerde ziyaretler gerçekleştirmeye çalışıyoruz” dedi.

Organizasyonu düzenleyen Mahalle Muhtarı Hasan Belli’ye teşekkür eden Karapıçak, “Sabah namazı sonrasında simit ve çay ikramı eşliğinde, Cami imamlarımız ve mahalle halkı tarafından oluşan toplulukta, çalışmalar, talepler, sorunlar ve çözümlere yönelik istişarelerde bulunduk. Bu güzel organizasyonu tertipleyen başta Muhtarımız Hasan Belli Bey olmak üzere tüm katılımcılara teşekkür ederiz” şeklinde konuştu. (Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim