Ramazan’da ise, bu kutsal günlerin özelliğine uygun sunumlar devam ediyor. İftarda, çorba, pilav, tavuk kanat-karışık ızgara-köfte, salata, karpuz ve tatlıdan oluşan mönü, 25 lira gibi makul bir fiyattan veriliyor.

Önce “Karpuzcu Karaoğlan” marka oldu Çorum’da. Ardından “Karaoğlan Baclıkçılık”…Ve Bahabey Caddesi ve Buharaevler semtindeki Karaoğlan balık lokantaları…
Mehmet Odabaş, özverili çalışmalarıyla ve büyük bir titizlikle, babadan gelen “Karaoğlan” markasının ününü başarıyla sürdürüyor.
Bahabey Caddesi’ndeki satış yerinde karpuzun en doğal ve en kalitelisini, balığın da her çeşidini sunan Karaoğlan, balık lokantalarında, balık tutkunlarına her mevsim hizmet veriyor.

İFTAR PAYLAŞILDIKÇA DAHA KEYİFLİ
Ramazan’da iftar yemeklerinin çok farklı bir atmosferi vardır. İftarlar, sevilen insanlarla paylaşıldıkça daha keyifli hale gelir.
Karaoğlan İşletme Müdürü Murat Gümüş, Ramazan’a özel iftar mönüsü hakkında bilgi verirken, “Ramazanın tadı birlikte çıkar. Çorumlu hemşehrilerimize, aile ortamında, sevdikleriyle birlikte, keyifli iftar ortamı sunmaktan mutluluk duyuyoruz” dedi.

LEZİZ MÖNÜ, MAKUL FİYAT
İftarda, çorba, pilav, tavuk kanat-karışık ızgara-köfte, salata, karpuz ve tatlıdan oluşan mönü, 25 lira gibi makul bir fiyattan veriliyor.
İşletme Müdürü Gümüş, bu konudaki değerlendirmesinde ise, “Bizim prensibimiz, kaliteyi ve lezzeti ucuza sunmak. İftar mönümüz de bu prensibimiz doğrultusunda, son derece kaliteli” diye konuştu.



(Aliye ÖNCEL)
Editör: TE Bilisim