Aynı zamanda Hitit Üniversitesi Yüksek Lisans ve Samsun Canik Üniversitesi Formasyon mezunu olan Diler Salman Can, muhtar adaylığını dün düzenlediği kahvaltılı bir basın toplantısıyla kamuoyuna duyurdu.

45’lik Cafe’de gerçekleştirilen tanıtım toplantısında konuşan Diler Salman Can, 1987 yılında Çorum’da doğduğunu belirterek, “Çıkmış olduğum bu yolda makam, mevki ve kişisel heves düşünmeden Karakeçili Mahallemizin çok değerli halkına hizmet etmek için aday oldum. Hiçbir mahalle sakinimizi ayırt etmeden ekibimizle beraber bütün dertlerin üstesinden geleceğiz.” dedi.

“Siz Dileyin Diler Yapsın” sloganıyla yola çıktığını vurgulayan Salman Can, “Seçildiğim taktirde sorunlarımızı belirleyip ilgili makamlarla koordinesini ve sıkı takibini yaparak en kısa sürede çözüme kavuşmasını sağlayacağım. Halkımızdan gelen her türlü talebin titizlikle hayata geçirilmesi için ekibimle birlikte var gücümüzle çalışacağız. Bugüne kadar görüştüğüm mahalle sakinlerimizin kalbinde yer edindiğime inanıyorum. Bana destek veren ya da vermeyen herkesin bir kızı, kardeşi, ablası olarak gecemi gündüzüme katarak mahallemiz için çalışacağıma söz veriyorum.” diye konuştu.

seçilmesi hâlinde Karakeçili Mahallesi için ilk etapta üç projeyi hayata geçireceğini kaydeden Diler Salman Can, “Muhtarlığımız bünyesinde bir ‘Gönül Kütüphanesi’ oluşturacağız. Kitap okumak isteyenler 1 TL. karşılığında dilediği kitabı ödünç alabilecek. Buradan elde edilen gelir, ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacak. İkinci olarak benim gibi atanamayan öğretmenlerden gönüllü arkadaşlarla mahallemize bir etüt merkezi kazandırıp küçük kardeşlerimize derslerinde yardımcı olacağız. Üçüncü olarak ise mahallemizin pazar yeri sorununa çözüm bulacağız.” şeklinde konuştu.

Daha güzel ve daha temiz bir Karakeçili için gecesini gündüzüne katarak çalışacağını yineleyen Diler Salman Can, 31 Mart 2019’da yapılacak olan Mahallî İdareler Seçimi’nde mahalle sakinlerinden destek istedi.

(Recep SERBES)

Editör: TE Bilisim