“TÜM ÇİFTÇİLERE BU ÖDÜLÜ ARMAĞAN EDİYORUM”
Newholland Türk Traktör’ün ulusal bayi toplantısı Antalya’da düzenlendi. Toplantı da New Holland Türk Traktör, Çorum ve bölgesinde sürdürdüğü faaliyetlerle örnek olan ve başarı trendini sürekli artıran Karakaşlar Traktör’ü Türkiye birinciliği ile ödüllendirdi.
Düzenlenen ödül töreni ile Türkiye de 105 bayi arasından 2014 yılında en yüksek müşteri memnuniyeti puanına sahip olarak, Türkiye birincisi olan Karakaşlar Traktör adına ödülü Şirket Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Karakaş aldı.
Karakaşlar Traktör Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Karakaş, bu ödülü almalarında katkıları bulunan tüm çiftçilere şükranlarını bir borç bildiklerini belirterek, Çorum ve bayilikleri bulunan diğer illerde ki tüm çiftçilere bu ödülü armağan ettiklerini söyledi.

HER İKİ TRAKTÖRDEN BİR TANESİ NEWHOLLAND
1954 yılında Ankara’da kurulan Türk Traktör Fabrikasının 60 yıldır Türk çiftçisinin hizmetinde olduğunu dile getiren Karakaş, “Bu 60 yıl esnasında birçok yeniliklere imza atan Türk Traktör Adapazarı Erenlere ikinci üretim fabrikasını kurmuştur. 3 ile 6 dakika arasında 1 adet traktör üretecek kapasitededir. Günlük üretilen traktörün 3’te 1’ini 134 değişik ülkeye ihraç etmektedir. Buda gösteriyor ki Türk Mühendislerinin alın teri ve imzasını taşıyan bu ürünler başarıyla ülkemizi temsil etmektedir. Kısa bir süre sonra 700 bininci Traktör üretilecektir. Bağlı olduğumuz Koç Holding Avrupa da ilk 40 dünyada en büyük 200 şirket arasına girerek ülkemizin gurur kaynağı olmuştur.
Şirketimiz satmış ürünlerin satış sonrası hizmetleri ile ve müşteriye vermiş olduğu memnuniyet derecesiyle Türkiye’de örnek bir vizyon oluşturmuştur. Türkiye’de satılan her iki traktörden bir tanesi Newholland’dır. Newholland ekipman ve biçerdövere de yüksek hedeflere doğru ulaşmaktadır. Türkiye de satılan biçerdörlerin %60’ı Newholland markadır” şeklinde konuştu.
(ÇORUM HABER)
Editör: TE Bilisim