Türkiye genelinde araç kiralama sektörüne Çorum’dan da önemli bir isim katıldı. Çorum Fiat Bayi Karakaşlar Otomotiv, kısa ve uzun dönem için sıfır km araçlarını müşterilerinin hizmetine sunuyor.
Çevre Yolu İskilip Kavşağı Opet Akaryakıt istasyonu yakınlarında hizmet veren işletme, Emperyal Filo Kiralama markasıyla, tüm Türkiye’ye yayılacak bir ağ kurmayı hedefliyor.
Emperyal Filo Kiralama Genel Müdürü Yıldırım Orkun Bayındır, kısa dönem araç kiralamada dünyanın en büyük araç kiralama firmalarından Enterprise Rent A Car firmasıyla stratejik ortaklık kurduklarını belirterek, bu ortaklık kapsamında öncelikli olarak Çorum ve Amasya şehir merkezlerinde, ilerleyen dönemde ise Merzifon Havalimanı’nda irtibat büroları açacaklarını söyledi.

“HER MARKA ARAÇ BULMAK MÜMKÜN”
Özellikle kurumsal firmaların günümüzde araç satın almak yerine, uzun dönem operasyonel kiralamayı tercih ettiklerini ifade eden Bayındır, ayrıca müşterilerin talebine göre her marka aracı hızlı bir şekilde tedarik edip kiralamaya hazır olduklarını belirtti.
Karakaşlar Plaza’da düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Genel Müdür Yıldırım Orkun Bayındır, ilk müşterilerine araç teslimatını yaptıklarını, kısa sürede farklı hizmet ve bakış açılarıyla 1000 araç seviyesine ulaşacaklarını ve Türkiye’deki iddialı araç kiralama firmalarının arasında yer alacaklarını dile getirdi.

“ARAÇ KİRALAMAK DAHA AVANTAJLI”
Uzun dönem araç kiralamanın şirketler ve şahıslar açısından faydalarını da anlatan Emperyal Filo Kiralama Genel Müdürü Yıldırım Orkun Bayındır, hem operassyonel hem de vergisel avantajlarının bulunduğunu açıkladı.
Bayındır, “Aracın bakımı, vizesi, bandrolü, sigortası, kaskosu gibi masraflarını biz karşılıyoruz. Sürekli takip gerektiren ve ciddi anlamda zaman kaybına neden olan tüm işlemleri takip ediyoruz. Ayrıca, binek araç için ödenen MTV gider olarak gösterilemezken, kiralanan araç için ödenen bedel tek kalemde gider yapılabiliyor” diyor.
(Onur MÜLAZIM)
Editör: TE Bilisim