Gülabibey Mahallesi Bağcılar Caddesi’nde hizmet veren Bizim Köy Et ve Süt Ürünleri Mağazası, günümüzün ihtiyacı olan “organik” ürünleri Çorumlu tüketiciye sunmayı amaçlıyor.
Resul ve Yunus Büztaş kardeşlerin sahibi olduğu işyerinde, Karahacip’teki çiftlikte titizlikle üretilen ürünler satışa sunuluyor.
Tüm et ve süt ürünlerini çiftlikten tüketiciye ulaştırdıklarını belirten Yunus Büztaş, et ve et ürünlerinin veteriner kontrolünde üretildiğini, sütün el değmeden hijyenik sağımla elde edildiğini anlatarak, “Sütü soğutma tanklarında toplayıp süzgeçten geçirerek, yine el değmeden poşetliyoruz. Ya da açık süt olarak tüketiciye ulaştırıyoruz.” dedi.
Günlük süt yanında, tereyağ, çökelek, peynir, yoğurt, çömlek peyniri ürettiklerini ifade eden Yunus Büztaş, süt ürünlerine ek olarak, organik bal, köy pekmezi, köy yumurtası, et ve sucuk satışı ile Çorumlu tüketicinin hizmetinde olduklarını söyledi. Büztaş, süt ürünlerinde olduğu gibi, et ürünlerinin de kendi yetiştirdikleri hayvanlardan temin edildiğini vurguladı.



(Aliye ÖNCEL)
Editör: TE Bilisim