Tereyağı, peynir, bal, ceviz, Trabzon Ekmeği, Akçaabat Köfte, helva, Trabzon kurabiyesi, yayık ayranı, bakır sahanlar, pestil ve yüzlerce Karadeniz ürününün bulunduğu stand 16 kişilik ekibiyle on gün boyunca hizmet verecek. 

Türkiye genelinde gerçekleştirilen etkinlikte 580. durak olarak Çorum’a geldiklerini belirten Orijin Pr. Tanıtım Organizasyon Koordinatörü Hülya Sevinç gösterilen ilgiden oldukça memnun olduklarını vurguladı.

Sevinç, “Etkinliğimiz, olan bir projenin kadın eli değdiğinde daha profesyonelce yapılacağı görüşünden doğdu. Kadınlar olarak bu işe el attık ve birinci denememizden sonra çok iyi dönüşler aldık. 6 yıldır bu etkinliği yapıyoruz.  Hangi iş olursa olsun kadın eli değmeli.  Ekibimiz çok sağlam, onlarla gurur duyuyoruz. Herkes tarafından sevilen Karadeniz yöresi, bu şekilde ülkenin dört bir tarafına tamamen Karadeniz’ de üretilen ürünleri ulaştırıyor. Yakın zamanda Kıbrıs ve küçük çaplı Avrupa planlarımız var. Beraber çalıştığımız arkadaşlarımız da Karadenizli olunca, işimiz bizim bir yaşam biçimimiz haline geldi. Çorum’da çok güzel bir ilgiyle karşılaştık, tekrar gelmeye can atıyoruz” şeklinde konuştu.

(Esra ESEN)

Editör: TE Bilisim