Karadeniz Ticaret’in Tarım Fuarı’na katılmayacağı, ancak yarın ve Cumartesi günü kendi plazasında ayrı bir etkinlik düzenleyeceği bildirildi.
New Holland Traktör Bayii Karadeniz Ticaret’in Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Ünal, 2015 yılı itibariyle, pazar payı ve satış açısından Karadeniz bölge birincisi olduklarını belirterek, “Bu vesileyle, Fuar günleri dolayısıyla çiftçi dostlarımızı, 27-28 Kasım tarihlerinde plazamızda düzenleyeceğimiz etkinliğimizde ağırlamak istiyoruz” dedi.

MODERNİZASYONA İVME KAZANDIRMANIN MUTLULUĞU
TÜİK kayıtlarına göre yüzde 65 oranıyla bölge birinciliğini göğüslemenin gururunu yaşadıklarını ifade eden Mustafa Ünal, “Tarımda modernizasyona geçişte çiftçilerimize bir nebze de olsa katkıda bulunabilmenin ve modern tarıma ivme kazandırabilmenin mutluluğunu, yine çiftçilerimizle paylaşmayı diliyoruz” dedi. Mustafa Ünal, 2016 yılının “tarım yılı” olacağı öngörüsünde de bulundu.

134 ÜLKEYE TRAKTÖR İHRAÇ EDİYOR
İlk fabrikası 1954 yılında kurulan New Holland Türkiye, 134 ülkeye ihracat yapıyor. Türkiye’de iki ayrı fabrikada üretilen traktörler, Türk mühendislerinin imzasını taşıyor.
Karadeniz Ticaret ise, tecrübesi ve güvenilirliği ile Çorum çiftçisine 25 yıldır hizmet veriyor. Uzun ömürlü traktörleri, yedek parça desteği ve servisiyle çiftçinin tercihi olmaya devam ediyor. New Holland traktörleri, ‘ikinci el’de de kıymetinden hiçbir şey kaybetmiyor.
(Erkan BAYATLI)
Editör: TE Bilisim