Üçtutlar Mahallesi Üçtutlar 5.Sokak Fatih Blokları B/ blok No:3/6 adresinde gerçekleştirilen açılışa Vali Necmeddin Kılıç, AK Parti Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, AK Parti Kurucular Kurulu Üyesi ve Çorum eski Milletvekili Ali Yüksel Kavuştu, AK Parti İl Başkanı Mehmet Karadağ, Baro Başkanı Av. Altan Akpınar, Hitit Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Reha Metin Alkan, daire müdürleri ve çok sayıda davetli katıldı.
Açılışın ardından konuşan AK Parti İl Başkanı Av. Mehmet Karadağ, bu hafta mutluluğunun ikiye katlandığını söyledi. İlk mutluluğunun Başbakan Binali Yıldırım’ın il başkanlığı görevini kendisine vermesi olduğunu ikinci mutluluğunun ise kızının da kendisi gibi Ankara Hukuk Fakültesini bitirerek avukatlığa başlaması olduğunu söyleyen Karadağ, ailesiyle, anne ve babasıyla gurur duyduğunu belirterek, “Buralara geldiysek onların sayesindedir” dedi.
Avukat Cemile Merve Karadağ ise küçüklüğünden beri avukatlığın hayali olduğunu ifade etti. Babası Mehmet Karadağ’ın cübbeli halini hatırladığından beri avukat olmak istediğini kaydeden Cemile Merve Karadağ, hayalini gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadığını söyledi.


(Erkan BAYATLI)
 
Editör: TE Bilisim