Başkan Karadağ, beraberinde Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Ulucamii çevresinde ve Ayakkabıcılar Arastası’nda esnaf ve vatandaş ziyaretinde bulundu. 24 Haziran’da gerçekleştirilen Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Genel Seçimlerinde partilerine verdikleri destek nedeniyle esnaf ve vatandaşlara teşekkür eden Başkan Karadağ, “Çorumlu hemşehrilerimiz 16 yıldır olduğu gibi bu seçimlerde de Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a ve partimize büyük teveccüh gösterdi. Kendilerine teşekkür ediyoruz. Çorum, dün olduğu gibi bugün de Cumhurbaşkanımızın ve partimizin yanında olduğunu Cumhurbaşkanlığı seçiminde Türkiye ortalamasının 12 puan üstünde milletvekilliği ortalamasının da 10 puan üstünde oy vererek göstermiştir” dedi.

İl Başkanı Karadağ, İl Müftüsü Ahmet Akın ile Ayakkabıcılar Arastasında faaliyet gösteren Kadıoğlu Teşbih işyerinin açılışını dualarla gerçekleştirdi. İşyeri Sahibi Alparslan Bilgin’e hayırlı bereketli kazançlar temennisinde bulunarak sohbet etti.

“15 TEMMUZ’DA DEMOKRASİ KAZANDI”

Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) 15 Temmuz hain darbe girişimini de kınayan Başkan Karadağ, “2 yıl önce halkımız demokrasisine sahip çıktı. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısıyla sokağa dökülen Türk milleti, teröre karşı tek yürek oldu. 15 Temmuz’da demokrasi tekrar kazandı. Halkımız bize destek verdikçe ne dış güçler ne de terör örgütleri bu ülkeye zarar veremeyecektir, 15 Temmuz hain darbe girişimiyle vatanımızın bölünmez bütünlüğüne yapılan hain saldırıyı kınıyoruz. Milleti, vatını, devleti, bayrağı ve ezanı için 15 Temmuz gecesi sokağa çıkıp canını hiçe sayarak şehadet mertebesine ulaşan aziz şehitlerimizi rahmetle anıyor, gazilerimize tekraren acil şifalar diliyorum. Allah Aziz Türk Milletimizden razı olsun” diye konuştu.

Öte yandan Başkan Karadağ, esnaf ve vatandaşla tek tek görüşerek istek ve talepleri de dinledi. (Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim