Ankara Spor Salonu'nda düzenlenen AK Parti Seçim Beyannamesi’nin açıklanması ve aday tanıtım toplantısında Çorum Milletvekili adayları da isimleri tek tek anons edilerek kürsüye çıktı. Çorum milletvekili adayları Ahmet Sami Ceylan, Oğuzhan Kaya, Erol Kavuncu ve Serap Yıldırım’ın yanında AK Parti İl Başkanı Mehmet Karadağ da kürsüye gelerek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile objektiflere poz verdi.

Aday tanıtımı sırasında İl Başkanı Karadağ ile Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın sıcak sohbeti dikkat çekti. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın seçim beyannamesinde öncelikli hızlandırılacak projeler arasında Kırıkkale-Çorum-Samsun hattını da söylemesi ilimizde memnuniyet yaratırken, Karadağ’ın da özellikle liste konusunda kendisine teşekkür ettiği belirtildi.

İl Başkanı Karadağ’ın Erdoğan ile dikkat çeken konuşmasında özellikle tabanın ve teşkilatın görüşleri doğrultusunda hazırlanan milletvekili listeleri için teşekkür ettiği, Çorumluların aday listesini benimseyerek teşkilatın da rahatlatıldığı ve önümüzdeki seçimde yine Çorum’dan rekor oy almak için çalışacaklarını söylediği öğrenildi.

Ayrıca Erdoğan’ın açıkladığı 360 sayfalık seçim beyannamesinde ayrıca cemevlerine hukuki statü sağlanması, yasaklar, yolsuzluk ve yoksullukla mücadeleyi sürdüreceklerini, emniyet mensupları, öğretmen, din görevlileri ve hemşirelerin ek göstergelerinin 3600’e çıkarılması gibi vaatleri öne çıktı.

(Volkan SINAYUÇ)

Editör: TE Bilisim