Karadağ ve Gül, genel merkez ziyaretlerinde, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Mustafa Ataş, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Erol Kaya, Teşkilat Başkan Yardımcıları Erkan Kandemir ve hemşehrimiz Murat Yıldırım ile görüştüler.

Ziyaretler sırasında Belediye Başkanı Gül’ü genel merkez yöneticileri ile tanıştıran ve birlikte yaptıkları çalışmalar hakkında bilgiler veren İl Başkanı Mehmet Karadağ, Teşkilat Başkanı Mustafa Ataş’ı ziyaretlerinde teşkilat çalışmalarından kısaca bilgi verirken, Çorum teşkilatı olarak çalışmalarda Türkiye’ye örnek olmaya devam ettiklerini, bu başarının kazanılmasında katkısı olan Mustafa Ataş’a ve yardımcılarına ayrıca il, ilçe ve tüm teşkilat kademelerine teşekkür etti.

Karadağ, “Bizler Genel Başkanımız Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde ülkemizin, ilimizin ve milletimizin yaşam kalitesini artırmak ve çalışmalarımızı halka hizmet hakka hizmet düsturuyla yapan teşkilat mensuplarıyız. Rabbim bu kutlu yürüyüşümüz de yar ve yardımcımız olsun” dedi.

Karadağ, Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Erol Kaya ziyaretinde ise AK Belediyecilikten bahsetti. Ak Belediyecilik anlamında milletin her zaman daha iyi şartlarda hizmet alması için parti genel merkezinin direktifleri doğrultusunda çalışmalar yapıldığını kaydeden Karadağ, “Milletimizi ilgilendiren siyasi konularda fikrimizi beyan ederek birlik ve beraberlik içinde çalışmalarımıza her zaman devam edeceğiz” açıklamasında bulundu.

Belediye Başkanı Zeki Gül de ziyaretler sırasında Çorum Belediyesi’nin genel durumu hakkında bilgiler paylaşırken, önümüzdeki süreçte yapılacak çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Genel merkez yöneticileri de ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, Belediye Başkanı Zeki Gül’ü tebrik edip, görevinde başarılar dilediler. Genel Merkez yöneticileri, parti teşkilatları ile yerel yönetimler arasındaki uyumdan dolayı duydukları memnuniyeti de ayrıca dile getirerek, Karadağ ve Gül’den uyumlu çalışmalarının devam ettirilmesini istediler. (Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim