Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın il başkanlarına hitap ettiği ve iki bölüm halinde düzenlenen toplantıya katılım yoğun oldu. Ekonomik sıkıntılara değinen Erdoğan il başkanlarına seslenerek “Biz işimize bakacağız, hız kesmeden yolumuza devam edeceğiz. Bizim ülkemizde yapacak daha çok işimiz var, alacağımız çok büyük yollar var” ifadelerini kullandı.

Erdoğan’ın Mart ayındaki yerel seçimde de MHP ile ittifak yapabilecekleri vurgusunu yaptığı ve Merkez Bankası’nın faiz artırımı kararını eleştirdiği toplantıya Çorum’dan da İl Başkanı Mehmet Karadağ, Çorum Belediye Başkanı Zeki Gül, İl Genel Meclisi Başkanı Halil İbrahim Kaya, İl Kadın Kolları Başkanı Meryem Demir, İl Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Fatih Temur da katıldı.

Toplantının ikinci bölümünde söz alan İl Başkanı Karadağ, Esnaf Kefalet Kooperatifleri’ne Halk Bankası’ndan para gönderilmesi ve esnafın kredi almasının sağlanması; özelleştirilen Şeker Fabrikası işçilerinin tazminatlarının ödenmesi ve 28 Şubat mağduru öğrencilerin okullarını yada başka bir okulu okuyup mezun olanların memuriyete alınmaları konusundaki talepleri iletti.

(Volkan SINAYUÇ)

Editör: TE Bilisim