AK Parti Çorum Milletvekili Uslu’nun kutlama ziyaretinde Merkez İlçe Başkanı Av. Yaşar Anaç, İskilip İlçe Başkanı Mustafa Lek, Başkan Yardımcısı Yasin Özübek ile bazı partililer katıldı.
Türkiye’nin içinde bulunduğu zor süreçte böylesine zor ve önemli bir görevin kendisine tevdi edilmesinin onurunu yaşadığını belirterek göreve başlarken sorumluluklarının bilincinde olarak tüm il, ilçe ve merkez ilçe teşkilatlarıyla uyum içinde partiyi temsil edeceklerini söyleyen Av. Mehmet Karadağ, Milletvekili Uslu’ya nazik ziyareti için teşekkür etti.
Partinin kuruluşundan beri çeşitli görevler aldığını hatırlatarak sorumluluklarının bilincinde olduğunu, liderleri Recep Tayyip Erdoğan ve Genel Başkanları Binali Yıldırım’ın öncülüğünde AK Parti’ye yakışır şekilde görevini yerine getireceğini ifade eden Karadağ, bu süreçte milletvekilleri, belediye başkanları, ilçe başkan ve yönetimleri ile uyum içinde yollarına devam edeceklerinden kimsenin şüphesi olmaması gerektiğini vurguladı.
AK Parti İl Başkanı Karadağ, “Tam bir objektiflik içerisinde partimizi Çorum’da daha ileri noktalara taşımak için çalışacağız. Bu süreçte yorulacağız, ama yorgunluğumuzu birlik beraberlik içerisinde oluşturacağımız sinerjiyle aşacağız. Gurura, kibre kapılmadan layıkıyla bu görevi yapmaya çalışacağız” şeklinde konuştu.
Av. Mehmet Karadağ, görevin kendisine tevdi edilmesinden itibaren Çorum Milletvekilleri Salim Uslu, Ahmet Sami Ceylan ve Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt ile telefonda görüştüğünü, TBMM’ye giderek Ceylan’ı ziyaret ettiğini, Kurt’un yurtdışında bulunduğunu, Salim Uslu’nun da Çorum’da olması sebebiyle bugüne randevulaştıklarını sözlerine ekledi.
Uslu da düşüncelerini dile getirerek Karadağ’ın tecrübe, birikimi ve sorumluğu ile AK Parti’nin Çorum’da iyi noktalara ulaşacağına inandığını vurguladı. Çorum’da İl Başkanlığı atama sürecinde bazı spekülasyonların yapıldığını ve bunlara kimsenin itibar etmemesi gerektiğini vurgulayan Uslu, kurumsal bir parti olarak kişilerin geçici ama hizmetin kalıcı olduğunun bilincinde hareket ettiklerini vurguladı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın partiden ayrılmasından sonra iki genel başkan değişimi ile yollarına devam ettiklerini ve sıkıntı yaşamadıklarını anlatarak teşkilatların tam uyum içinde İl Başkanı Karadağ’dan sonra da uyum içinde çalışmayı sürdüreceğine inandığını ifade eden Salim Uslu, “Burada insanlar gelip geçicidir. Önemli olan alınan bayrağın daha yükseğe kaşınmasıdır. Böyle bir amaç varken siyasi çekişmelere malzeme olmamak gerekiyor. Uyum ve ahenk içinde Çorum’u yönetmeyi sürdürmeliyiz. Çorum’a hizmetten gayrı bir hesabımız yok. Ben Hak-İş Başkanlığı’nı bırakarak buraya hizmet için geldim. Bu koltuğa oturanın buraya güç vermesi gerekiyor. Karadağ’ın da ilimizin gelişmesine ve millet davasına katkı sağlayacağına inanıyorum. Kendisini kutluyor, yeni görevinde başarılar diliyor ve geçmiş dönemde hizmet edenlere teşekkür ediyorum.


(Volkan SINAYUÇ)
 
Editör: TE Bilisim