AK Parti İl Başkanı Mehmet Karadağ, Polis Teşkilatı'nın 173. kuruluş yıldönümü münasebetiyle bir kutlama mesajı yayınladı. 173. yılını kutlayan Türk Polis Teşkilatı’nın ülkemizde huzur, güven ve istikrar ortamının korunmasında en büyük güvence olduğunu söyleyen Karadağ, “Türk Polis Teşkilatı kurulduğu günden itibaren halkın can ve mal güvenliğinin yanı sıra kamu düzeninin sağlanması, huzur ve barış ortamının korunması amacıyla çalışmış ve günümüzde de aynı kararlılık ve azim ile bu görevini sürdürmektedir” dedi.

Emniyet güçlerinin Anayasa ve yasalara sadakatle, hukuka bağlılıktan ayrılmadan, üstün bir vazife anlayışıyla, vatandaşın can ve mal güvenliğinin sağlanması, huzur ve refah içinde yaşaması için gece-gündüz fedakârca çalıştığını dile getiren Karadağ mesajında şu görüşlere yer verdi;

“Emniyet teşkilatının yapmış olduğu hizmetler halkın nazarında büyük takdir toplamış ve polise olan güvenini her geçen gün pekiştirmiştir. Emniyet mensuplarımızın bu sorumluluk şuuru ve görev aşkı ile bundan sonraki çalışmalarında da muvaffak olacaklarına yürekten inanıyorum. Türk Milleti polisine her zaman güvenmiş ve görevini yerine getirmesinde ona her türlü desteği vermiştir. Görevlerini yerine getirirken, toplumun huzuru için gerektiğinde çekinmeden canlarını feda eden kahraman polislerimiz, her zaman saygı ve şükranla hatırlanacaktır.

Kamu düzeninin korunması, asayişin sağlanması, suçu önleyici tedbirlerin alınması, faillerin adalete teslim edilmesi gibi görevlerinde vatandaşlarımızla omuz omuza hizmet veren Emniyet güçlerimiz, ülkemizin ve milletimizin güvenliği için kendi canlarını ortaya koymaktadır. 173 yıllık bilgi ve deneyimiyle büyük başarılara imza atan Polis Teşkilatımız, son yıllarda hayata geçirilen birçok düzenlemeyle vatandaşlarımızın korkmadan başvurabileceği bir şefkat kapısı haline gelmiştir. Ak Parti Hükümeti olarak Emniyet güçlerimizin haklarının iyileştirilmesi, terörle mücadeledeki ihtiyaçlarının giderilmesi, teknolojik altyapının güçlendirilmesi gibi Polis Teşkilatımızı, daha ileriye taşıyacak olan her çalışmayı desteklemeye devam edeceğiz”

Karadağ mesajında şehit polisleri rahmet, gazileri minnetle andıklarını, emekli olan veya görevinin başında bulunan polisler ile ailelerine ise sağlık, mutluluk ve başarı diledi.

(Mehmet DALAR)

Editör: TE Bilisim