Başbakan Binali Yıldırım tarafından Adalet ve Kalkınma Partisi İl Başkanlığı görevine atanan ve yeni yönetimini geçtiğimiz günlerde açıklayan Av. Mehmet Karadağ ziyaretçi akınına uğramaya devam ediyor.
Başbakan Yıldırım ile görüştükten ve ataması yapıldıktan sonra Çorum’a döndüğünden beri her gün yüzlerce kişinin ziyaret ederek kutladığı Mehmet Karadağ dün de bir çok sivil toplum örgütünün temsilcisini ağırladı.
Kendisini ziyaret eden sivil toplum örgütlerini zaman kaybetmemek için aynı anda ağırlayan Mehmet Karadağ ziyaretçilerine hitaben yaptığı konuşmada sivil toplum örgütlerine verdiği önemi de ortaya koydu.
Memur-Sen Konfederasyonu ve Sağlık-Sen Şube Başkanı Ahmet Saatcı, Eğitim Bir Sen Şube Başkanı Tahir Eşkil, Büro Memur Sen Şube Başkanı Erdoğan Cengiz, Hak-İş İl Temsilcisi ve Hizmet – İş Şube Başkanı Mustafa Köroğlu, Altınokta Körler Derneği Başkanı Cuma Aykaç, Emekliler Derneği Çorum Şube Başkanı Hıdır Kınıklı, Deniz Feneri Derneği, Sungurlu Memur-Sen, Bedensel Engeliler Derneği yöneticileri ziyarette İl Başkanı Karadağ’a yeni görevinden dolayı “hayırlı olsun” dileklerini ileterek başarılar dilediler.



AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyeleri İnsan Hakları Başkanı Hasan Algül, Tanıtım ve Medya Başkanı Sümeyye Esenyel ve Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanı Faruk Özyılmaz’ın da hazır bulunduğu ziyarette kendisinin yıllardır sivil toplum örgütlerinde idarecilik yaptığını ve bu işin zorluğunu iyi bildiğini anlatan Karadağ, “Çorum için bir süreç yaşadık ve Başbakanımız Binali Yıldırım’ın talimatı ile bu göreve getirildik. Bundan sonra tüm AK Parti Teşkilatları ve ilimizdeki sivil toplum kuruluşlarıyla işbirliği içinde Çorum’u yöneteceğiz. Bizler yıllardır sivil toplum kuruluşlarının içinde görev yaptığımız için sorunlarınızı da biliyorum. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Çorum’a hizmet etme gayreti içinde olacağız. Sivil toplum kuruluşları hangi alanda çalışıyor olsalar da yön göstericilik ve zaman zaman da baskı unsuru olarak ülkelerin gelişmelerine katkı sağlarlar. Bizim her yaptığımız doğru olacak diye bir şey söz konusu değil. Sizler de bizleri yanlışlarımız konusunda uyarmayı ihmal etmeyin. Böylece doğru olanı yapma gayreti içinde olalım. Bu ziyaret bir tebrik ziyaretidir. Bundan sonraki süreçte sizleri yerlerinizde ziyaret edecek ve sıkıntılarınızı daha ayrıntılı şekilde dinleme imkanı bulacağız. Bizden beklentilerinize cevap vermeye ve gece-gündüz sizlerin yanında olmaya gayret göstereceğim” diye konuştu.


(Volkan SINAYUÇ)
 
Editör: TE Bilisim