Annelerin hayat boyu en büyük hazine olduğuna vurgu yapan İl Başkanı Karadağ, annelerin yaşadığımız her dakikanın en yüce anlamı olduğunu vurguladı. Annelerin varlığının hayatın her gününün en büyük manası olduğunu belirten Karadağ mesajında anne sevgisinin sevgilerin en büyüğü ve kıymetlisi olduğunu da hatırlattı.

“Hayatımızın her anında yanı başımızda olan, varlıklarıyla hayatımıza anlam katan, dünyamızı zenginleştiren annelerimiz; ilk öğretmenimiz, hayat boyu yaşamımızdaki en büyük hazinemizdir” diyen AK Parti İl Başkanı Karadağ, bizi millet yapan değerlerin hayat bulmasında yaşatılmasında en çok annelerin payı olduğunu anlattı.

Peygamber Efendimizin “Cennet anaların ayaklarının altındadır” Hadis-i Şerifi’ni hatırlatan Karadağ, “Mete Han, Alparslan, Fatih Sultan Mehmet, Yavuz Sultan Selim, Kanuni Sultan Süleyman, Abdülhamit, Mustafa Kemal Atatürk, Adnan Menderes, Alparslan Türkeş, Turgut Özal, Muhsin Yazıcıoğlu ve Necmettin Erbakan’ları yetiştiren Türk analarının, Cumhuriyetimizin temel değerlerine, cennet vatanımızın geleceğine sahip çıkacak evlatları yetiştirmesi hiçbir değerle ölçülemez. En değerli varlığımız, baş tacımız annelerimizin tek beklentisi sevgidir. Onları mutlu etmek, emeklerinin boşa gitmediğini göstermek, gurur duyacakları evlatlar olmak, annelerimiz için en büyük armağandır. En mutlu anlarımızda olduğu gibi, başa çıkamadığımız tüm güçlüklerde sığındığımız, yanımızda bulacağımızdan emin olduğumuz annelerimizin gülen yüzleri bizler için de en değerli hazinedir. Bizleri canından, ruhundan, özünden bir parça olarak gören ve tüm hayatını bizim hayatımızın daha iyi olması için harcayan annelerimizin hakkı asla ödenemez. Bu bakımdan, bu anlamlı günde, annelerimizi mutlu etmek, annelerimizin yüreklerini sevgiyle doyurmak, onların ilgisine layık olmak hepimiz için asli bir görev olmalıdır” dedi.

Dünyanın bütün annelerine mutlu, sağlıklı ve huzurlu bir hayat dileyen Karadağ, bu duygu ve düşüncelerle tüm annelerin Anneler Günü’nü kutladığını sözlerine ekledi.

(Mehmet DALAR)

Editör: TE Bilisim