Ermenistan askerleri tarafından önceki gün sabah saatlerinden itibaren Azerbaycan’daki Türk sivil yerleşim yerlerine kalleşçe bir saldırının daha yapıldığını hatırlatan MHP İl Başkanı Agah Karapıçak, “Aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum” diye konuştu.

Ermeniler tarafından yapılan bu kalleş saldırıya karşılık olarak Azerbaycan Türk devletinin verdiği karşılığı desteklediklerini ve 30 yıldır Ermeni işgali altında bulunan Türk yurdu Karabağ için azadlık vaktinin geldiğini belirten Karapıçak, “Türkiye Türkleri, Azerbaycan Türklerinin yanındadır. Türkiye Devleti ve Milletiyle nasıl icap ediyorsa o şekilde kardeşlerinin yanında olmaya hazırdır.

Emperyalizmin kapı kulu Ermenistan ayağını denk almalıdır. Ne Türkiye eski Türkiye’dir Ne de Azerbaycan eski Azerbaycan dır. Türkiye Türklerinin dirilişi Türk Dünyasının zincirlerinin kırılması demektir. Ermenilere hadleri bildirilmeli Türk yurdu Karabağ azadlığına kavuşturulmalıdır.

Cephede olan Mehmetçiklerimize Rabbim den zaferler nasip etmesini niyaz ediyorum. Tek Millet iki Devletiz Canımız bir kanımız bir Yaşasın Azerbaycan Yaşasın Türk Milleti Ne Mutlu Türküm Diyene” dedi.

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim