Buna göre Sungurlu-Kırıkkale Karayolu üzerindeki kazada H.H.J.A yönetimindeki araç direksiyon hakimiyetini kaybederek takla attı. Kazada sürücü yaralanarak hastanede tedavi altına alındı.

Çorum-Samsun yolu 21. Kilometrede ise A.C yönetimindeki araç Eskice Köyü mevkiinde yolun kaygan olması sonucu aynı istikametten gelen kamyonun aniden yavaşlaması nedeniyle duramayarak çarptı. Kazada araç sürücüsü ve araçta yolcu olarak bulunan S.Ç isimli kişi yaralandı.

Bahçelievler Mahallesi’ndeki kazada Y.B yönetimindeki motosiklet buzda kayarak düştü. Sürücü yaralandı. Ulukavak Mahallesi’nde ise T.Ö isimli yönetimindeki araç kayarak ağaca çarptı. Kazada sürücü ve araçta yolcu olarak bulunan K.T isimli kişi hafif şekilde yaralandı.

Boğazkale istikametinden Sungurlu istikametine seyir halinde bulunan H.Z (45) yönetimindeki araç ise önünde seyir eden kamyonete arkadan çarptı. Kazada sürücü ile birlikte H.Z (15), Ş.Z (19) ve R.Z (34) yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

Laçin Gökgözler Köyü mevkiinde ise C.P (37) yönetimindeki çekici arızalı bir aracı çektiği sırada aynı istikamette seyir halinde bulunan R.K (67) yönetimindeki araca çarptı. Kazada iki sürücü ile birlikte araçlarda yolcu olarak bulunan G.K (61) ve E.K (40) isimli kişiler yaralanarak Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi altına alındı.

Merkeze bağlı Üyük Köyü mevkiinden Bıoğabağı Köyü mevkiine seyir halinde bulunan A.A (27) yönetimindeki araç ise havanın yağışlı olması nedeni ile virajı alamayarak yoldan çıktı. Kazada sürücü ile birlikte araçta yolcu olarak bulunan P.A (25) E.N.A (5) ve C.A (2) isimli kişiler yaralanarak Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi altına alındı.

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim