Ziyaret sırasında konuşan İyi Parti Çorum Belediye Başkan Adayı Bilgi Terlemezoğlu, tarım ve hayvancılığın bir ilde, bir ilçede, bir köyde lokomotif olduğunu söyledi. Terlemezoğlu, ziraatı, tarım ve hayvancılığı canlı tutmanın çok önemli olduğunu ifade etti.

Terlemezoğlu, Çorum’un nüfusunun artarken, sorunlarında da artışlar yaşandığını belirterek, Çorum’un verilen göçler neticesinde nüfus olarak da küçüldüğünü düşündüğünü söyledi. Tarımda yaşanan en büyük sorunun tecrübe sorunu olduğunu ifade eden Terlemezoğlu, sermaye olarak küçük yatırımcıları, esnafı köylüyü canlı tutmanın önemli olduğunu, Çorum’un tarım ve hayvancılık alanında kan kaybettiğini belirtti.

Çorum Ziraat Odası Başkanı Mehmet Sayan’da İyi Parti Çorum Belediye Başkan Adayı Bilgi Terlemezoğlu’na ziyaretinden dolayı teşekkür etti.

Ziraat Odası ziyaretinin ardından İyi Parti İl Başkanı Bekir Özsaçmacı İyi Parti Çorum Belediye Başkan Adayı Bilgi Terlemezoğlu, İl Başkan Yardımcısı Hüseyin Koca, İl Genel Meclis Üyesi Adayı Mustafa Karabıyık ve Belediye Meclis Üyesi Adayı İsmail Yılmaz, Kuyumcular Arastası ve Gazi Caddesindeki esnafı ziyaret ederek hayırlı işler diledi.

Editör: TE Bilisim