Çorum Şoförler ve Nakliyeciler Odası Başkanı Tahsin Şahin, Ankara’da çeşitli temaslarda bulundu. Şahin, Yönetim Kurulu Üyesi Yakup Torun ile birlikte Türkiye Esnaf ve Sanatkârlar Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken ile Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu Genel Başkanı Fevzi Apaydın’ı makamlarında ziyaret etti. Son derece samimi bir ortamda gerçekleşen görüşmeler sırasında Tahsin Şahin, Çorum Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Kamyoncular Garajı ve Nakliyatçılar Sitesi’nin fotoğraflarının yer aldığı dosyaları TESK Başkanı Bendevi Palandöken ve TŞOF Başkanı Fevzi Apaydın’a sundu.

TAHSİN ŞAHİN BİLGİ VERDİ
TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken ile TŞOF Başkanı Fevzi Apaydın’a Yeni Kamyon Garajı ve Nakliyeciler Sitesi hakkında bilgiler veren Çorum Şoförler ve Nakliyeciler Odası Başkanı Tahsin Şahin, yeni garajın 118 kamyon ve 118 TIR olmak üzere toplam 236 araç kapasitesine sahip olduğunu söyledi. Şahin, 45 bin metrekarelik alanda yapımı tamamlanan garajda sosyal donatılar, lokanta, mescit, market ve idari bina olmak üzere toplam 19 adette nakliyeci işyeri bulunduğunu vurguladı.

GENEL BAŞKANLAR KUTLADI
Çorum Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Kamyon Garajı ve Nakliyeciler Sitesi’nin Şoförler ve Nakliyeciler Odası tarafından üyelerin hizmetine açılmasından duyduğu memnuniyeti dile getiren TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken, böylesine güzel bir yatırımın Çorum’a kazandırılmasında emeği geçen herkesi tebrik etti. Palandöken, Şoförler ve Nakliyeciler Odası Başkanı Tahsin Şahin’i de başarılı çalışmalarından dolayı kutladı.

TÜRKİYE’YE ÖRNEK BİR TESİS
Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu Genel Başkanı Fevzi Apaydın ise Çorum’da faaliyete açılan yeni garajın Türkiye’ye örnek bir tesis olduğunu söyledi. Fotoğraflarını incelediği garajın Çorum’a yakıştığını ifade eden Apaydın, bu örnek tesisin oda üyelerine ve Çorum’a hayırlı olmasını diledi. Tesisin yapımında emeği geçen tüm kurum ve kuruluşları tebrik eden Fevzi Apaydın, Çorum Şoförler ve Nakliyeciler Odası Başkanı Tahsin Şahin’i de başarılı çalışmalarından dolayı kutladı.




(ÇORUM HABER)
Editör: TE Bilisim