Kamu Sen tarafından başlatılan “Yerli üretime destek” kapmayası hakkında bir açıklama yayınlayan Selim Aydın, son günlerde ülkenin temel ekonomik parametreleriyle örtüşmeyecek biçimde bir hareketlilik yaşandığını hatırlatarak emperyalist zihniyetin ülkemize karşı yürüttüğü savaşta siyasi, askeri ve politik saldırılarına ekonomi silahını eklediğini hatırlattı.

Bölge ülkelerinde kanlı çatışmaları körükleyerek kan ve vahşete başvurarak çıkarlarına uygun yeni bir dünya düzeni kurmak üzere yola çıkan şer odakların ülkemizi terör örgütleri yoluyla hizaya getirmeyi denediklerini ama başaramayarak boylarının ölçüsünü aldıklarını ifade eden Aydın, “Bu saldırılar karşısında Türk milletinin birlik ve beraberliğini göstermesi, ekonomik olarak da diz çökmeyeceğini dost düşman herkese ispat etmesi bir zorunluluktur. Bu hayasız küresel saldırıyı bertaraf etmemiz her anlamdaki bağımsızlığının da bir kere daha perçinlenmesi anlamına gelecektir” dedi.

Türkiye Kamu-Sen İl Başkanı Selim Aydın, bu saldırıyı def etmenin reçetesinin hazırlanacak milli program çerçevesinde kenetlenmek olduğunu sözlerine ekledi.

(Volkan SINAYUÇ)

Editör: TE Bilisim