Ahlatcı Holding ve ÇEDAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Ahlatcı, grup şirketlerinin hizmet sunduğu toplam doğalgaz abone sayısının 500 bine, 38 yerleşim birimindeki şebeke uzunluğunun ise 4.300 kilometreye ulaştığını söyledi.

Kısa adı ÇEDAŞ olan Çorum Elektrik ve Doğalgaz Ticaret A.Ş’nin Olağan Genel Kurulu’nda Yönetim Kurulu üyeliklerine üç yıllığına, Ahlatcı Holding A.Ş. , Ahmet Emin Ahlatcı, İklim Gıda Ltd.Şti., Kasım Kahraman, Mehmet Galip Haboğlu, Mevlüt Kara ve Sedat Canbolat seçildi.

Genel Kurul’da konuşan Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Ahlatcı, enerjinin, ekonomik ve sosyal gelişmenin en temel gerekliliklerinden veya girdilerinden biri olduğunu hatırlatarak, “Enerji olmadan, ne sanayi ve üretim olur, ne de ihracat. Dolayısıyla ne kalkınma olur, ne de refah” dedi.

“BÜYÜK ÇORUM” HEDEFİ

Enerjinin, günümüzde insan yaşamını kolaylaştıran unsurların en başında geldiğine vurgu yapan Ahlatcı, “Bizler de, doğup büyüdüğümüz, yaşadığımız Çorum’un sanayileşmesini, ekonomik, sosyal ve kültürel bakımdan gelişmesini, büyümesini hedef olarak önümüze koyduk. Üretimi ve ihracatı artırarak ‘Büyük Çorum’a ulaşmayı, bütün hemşehrilerimizin gelir düzeyini ve yaşam kalitesini yükseltmeyi amaç edindik” diye konuştu.

“BÖLGESEL KALKINMANIN LOKOMOTİFİ”

Ahmet Ahlatcı konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Hiç kuşku yok ki, Çorum’un yaratacağı katma değer, önce bölge, sonra da ülke ekonomisine katkı anlamına gelecektir.

Zaten, bu bölgede sanayileşme hamlesini başlatmış ilk şehir olarak, Çorum’un bölgesel kalkınmanın lokomotifi olmasını ve Türkiye’ye örnek teşkil edecek bir Anadolu kalkınmasını komşularımızla birlikte gerçekleştirmeyi arzu ediyoruz.

İşte bu bilinçle, endüstrinin de, tarımsal üretimin ya da hizmet sektörünün de temel aracı olan enerjiyi önceliğimiz saydık, yatırımlarımızı bu alanda yoğunlaştırmayı görev bildik.”

“2004’TEN BU YANA PEK ÇOK İLK”

“Grubumuz, 2004’te meşalesini yakarak ilk yatırımını gerçekleştirdiği Çorum şehrinden hareketle Türkiye genelinde doğal gaz dağıtım lisansı sahibi olduğu dağıtım bölgelerinde hedeflerine emin adımlarla ilerlemiş, çok sayıda ‘ilk’e ve başarıya imza atmıştır” ifadesini kullanan Ahlatcı, vatana hizmetin manevi karşılığı olan gönül huzurunun kendileri için

Ekibimiz büyük bir özveriyle yatırımlarını planlarken sadece kar elde etmeyi değil, insana hizmetin Yüce Allah katındaki değerini bilerek hareket etmekte ve tüm işlemlerini en verimli şekilde gerçekleştirmek için azami çaba göstermektedir. Vatanımıza hizmetin manevi karşılığı olan gönül huzuru ise bizler için en büyük mükâfattır.”

BEŞ İL VE İLÇELERİNE HİZMET

Ahmet Ahlatcı, şebeke döşeyip doğalgaz dağıtımı yaptıkları yerleşim birimlerini de şöyle sıraladı:

Çorum Merkez, Sungurlu, Alaca, Osmancık, İskilip, Mecitözü, Oğuzlar, Dodurga.

Yozgat Merkez, Sorgun, Yerköy, Çiçekdağı, Boğazlıyan, Çekerek, Sarıkaya, Akdağmadeni, Şefaatli ilçeleri, Köseli ve Saray beldeleri.

Kastamonu Merkez, Tosya, Seydiler, Devrekani, Taşköprü, Bolu Gerede.

Karabük Merkez, Safranbolu, Eskipazar ilçeleri.

Çankırı Merkez, Kurşunlu, Korgun, Çerkeş, Atkaracalar, Kızılırmak ilçeleri, Saçak, Çardaklı beldeleri.

MEMLEKET İÇİN BÜYÜK ÖZVERİ

ÇEDAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Ahlatcı, hizmet anlayışlarını ifade ederken de, “Bodrum, Marmaris gibi Türkiye’nin turizm cennetlerinin bile henüz doğalgaza kavuşturulamadığı bir ortamda, Çorum’da sınırlı sayıda abone sağlanabilen ilçelerimize bile doğalgaz lüksünü ve konforunu taşımış olmamız, şirket olarak memleketimiz için gerçekten büyük özverilere katlandığımızın göstergesidir” diye konuştu.

Şirketin, “insan hayatını kolaylaştıran akıllı teknolojik gelişimlerle güçlü çözümler sunan bir hizmet sağlayıcı” olduğuna da değinen Ahlatcı, “Hedefimiz çalışanlarımızın katılımıyla, yasalara ve çevreye karşı olan sorumluluklarımızın bilinciyle, ileri teknoloji kullanarak doğal gaz hizmetlerini müşterilerimize; güvenli, ekonomik, kesintisiz, hızlı ve konforlu bir şekilde sunmak ve doğal gazlı yaşamı bölgemizde rutin hayatın parçası haline getirmektir” dedi.

Ahmet Ahlatcı, yapılan anketlerde müşteri memnuniyet oranının % 98 çıkmasından duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Sorunları anında çözmemizden dolayı, EPDK’ya hemen hemen hiç şikâyet gitmemesi Grubumuz açısından ayrı bir gurur vesilesidir” ifadesini kullandı. (Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim