Törende bir konuşma yapan Yurt Müdürü İsmail Tuncel, hedefe ulaşmanın yolunun sabretmek ve kötü alışkanlıklardan vazgeçmekten geçtiğini belirterek, “Bu yolda zamanınızı çok iyi kullanmanız, metotlu ve programlı bir çalışmanın içerisine girmek durumundasınız. Başarısız insanlara baktığınızda, zamanını iyi kullanmadığını ve kötü alışkanlıklardan kendini alamadığını görürsünüz. Başarı ve başarısızlık sizin elinizdedir. Gününüzün 24 saatini iyi programlayıp başarı yolunda hedefe yürüdüğünüz zaman başarının kendiliğinden geleceğini göreceksiniz.
Yurtta sizden başka öğrenci arkadaşlarınızın olduğunu unutmayarak sevgi, saygı ve hoşgörü çerçevesinde toplu yaşam kurallarına uymayı asla unutmayınız. Biliniz ki sevgi ve saygı göstermeyen, empati yapmayan sevgi ve saygı göremez. Bir anlık kızgınlığınızı asla nefrete dönüştürmeyiniz. Unutmayınız ki; “Dost bulmanın yolu dost olmaktan, dost olmanın yolu da insan olmaktan geçer.”
Yurt Müdürlüğü olarak hedefimiz; başarı yolunda sizlere en iyi çalışma ortamını sağlayarak, fakültenizdeki başarınıza başarı kazandırmaktır. Aynı zamanda fakülte öğrenim dönemi sonundaki meslek hayatınızda da başarılı ve sosyal olabilme adına fakültenizdeki eğitiminize destek amacıyla çeşitli kültürel, sosyal, sportif faaliyet ortamlarını hazırlayarak sizlere vizyon, kişilik ve kimlik sahibi olmanıza katkı sağlamaktır” dedi.
Tuncel’in konuşmasının ardından öğrenci temsilcisi seçimlerine geçildi. Yapılan seçimde Yurt Öğrenci Temsilciliği’ne Mühendislik Fakültesi’nden Şeyda Aktaş seçilirken, fakülte temsilcileri de şu isimlerden oluştu:
Mühendislik Fakültesi Temsilcisi  – Aysun Oran, İ.İ.B.F Temslcisi – Merve Çelik, BESYO Temsilcisi – Emine Çelik, İlahiyat Fakültesi Temsilcisi – Elif Banu Güler, Fen Edebiyat Fakültesi Temsilcisi – Merve Topallı, Sağlık Yüksekokulu Temsilcisi – Büşra Menteşe, M.Y.O Temsilcisi – Elif Çetli. (Haber Merkezi)
 
Editör: TE Bilisim