Orta Anadolu Mobilya, Kağıt ve Orman Ürünleri İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu, Mayıs ayı toplantısını Sungurlu’da gerçekleştirdi.
Birliğin Denetim Kurulu Üyesi ve Larton Ambalaj Sanayi Genel Müdürü Levent Öztekin’in ev sahipliğinde yapılan toplantıda Birliğin faaliyetleri değerlendirildi.
Toplantıya Orta Anadolu Mobilya, Kağıt ve Orman Ürünleri İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı ve ayrıca Orta Anadolu İhracatçı Birlikleri Koordinatör Başkanı Ahmet Kahraman ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.
Yönetim Kurulu üyelerini fabrika girişinde Larton Ambalaj Genel Müdürü Levent Öztekin ve babası Ayhan Öztekin karşıladı.
Toplantının ardından Öztekin, misafirlerine fabrikada Çorum mutfağının seçkin örneklerini ikram etti.
Fabrikayı gezdiren Öztekin, faaliyetleri ve yeni devreyegiren makineler hakkında misafirlerine bilgi verdi.
Aralarında Gentaş Grup-Lazzoni Mobilya, Atagür Mobilya ve Balıkçıoğlu Mobilya firmalarının sahiplerinin bulunduğu heyet daha sonra Alacahöyük’te bulunan örenyerini ile müzeyi ziyaret ettiler.
Başkan Ahmet Kahraman başta olmak üzere yöneticiler Levent Öztekin’e misafirperverliğinden dolayı teşekkür ettiler.
2011 yılında da Leven Öztekin’in daveti üzerine Sungurlu’ya gelen Birlik Yönetim Kurulu üyeleri, Sun-Ka Kağıt San. firmasının Yönetim Kurulu toplantısına katılmış, daha sonra OSB ve Hattuşa’yı gezmişlerdi.




Editör: TE Bilisim