Kaza, Çorum-Osmancık karayolunda meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Çorum-Osmancık karayolu 4. kilometresinde Kadir Güler (57) yönetimindeki 19 DA 506 plakalı otomobil ile Osman Coşkun (37) yönetimindeki 19 DH 412 plakalı kamyonet kafa kafaya çarpıştı.
Kazada geçtiğimiz günlerde 112 Acil Çağrı Merkezi Müdür Vekili görevine atanan Kadir Güler olay yerinde hayatını kaybederken, eşi Hülya Güler ve diğer sürücü Osman Coşkun ağır yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen ambulanslarla Hitit Üniversitesi Çorum Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Kaza nedeniyle Çorum-Osmancık karayolu yaklaşık iki saat trafiğe kapatıldı.
Uzun yıllar Çorum Valiliği’nde Yazı İşleri Müdürü olarak görev yapan Kadir Güler’in geçtiğimiz günlerde 112 Acil Çağrı Merkezi'ne Müdür Vekili olarak atandığı öğrenildi. Güler'in cenazesi saat 15.00'de Hitit Üniversitesi Çorum Eğitim ve Araştırma Hastanesi morgundan alınarak Ulu Cami'ye getirildi. Burada ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazından ardından Hıdırlık’ta toprağa verildi. ÇORUM HABER, merhuma Allah'tan rahmet, kederli ailesine ve yakınlarına sabır ve başsağlığı diler.



Editör: TE Bilisim