Bahçelievler Mahallesi İpekli Evler 5. Sokakta meydana gelen olayda, 5 gün önce başlayan baz istasyonu tepkisi sürüyor.  Mahalle sakinleri çalışmaların devam etmesi üzerine yeniden bir araya gelerek baz istasyonunun yapılacağı alanda toplandı.

Mahalle sakinleri baz istasyonu kurma çalışması yapan çalışanlarla tartışmaya girdi. Polis şirket çalışanlarını bölgeden uzaklaştırdı. Bu kez da baz istasyonu çalışmasının devam ettiği yerin sahibi olan Fatih Ö,  mahalleliyle tartışmaya girdi. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü İddialara göre Fatih Ö. Neriman Tuncer’in üzerine motosikletini sürerek, yumruk attı. Arbede sırasında, 90 yaşındaki Emine Akyapı’da arada kalarak yaralandı.

İki kişi 112 sağlık ekipleri tarafından ambulansla Çorum Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi. Fatih Ö., polis tarafından gözaltına alındı. Olayın ardından mahalle sakinleri ve Fatih Ö. birbirlerinden şikayetçi olurken, polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

“BEN TEHDİT EDİLİYORUM”

Diğer yandan telefonla muhabirimizi arayan Fatih Ö, yaptığı açıklamada ise şunları söyledi. “Hakkımda ortaya atılan iddialar tamamen asılsızdır. Ben kimseye karşı hakaret içeren ağır sözler söylemedim. Mahalleli baz istasyonu kurulmasını istemiyor. Sözlü ve fiziki saldırılar esasen bana ve aileme yapılmaktadır. Ben bugün evime güvenlik kamerası kurdurmak için arkadaşımla birlikte gelmiştim. Polisin orada olabileceğini düşünmüştüm. Kalabalık grup karşıma çıktı ve arbede yaşandı. Zaten verici kurulan yere mahalleli zarar vermiş durumda. Benim kimseyle bir sorunum yok. Bana ağır hakaretler yapılmaktadır. Ben kimsenin üzerine motosikletle falanda saldırmadım. Karakolluk olunca herkes bir anda yaralı oldu. Burası benim mülküm. Hiç bir kişiyle kötü olmak istemem. Ancak, dediğim gibi hakarete uğrayan benim” dedi.

(Yusuf ÇINAR)

Editör: TE Bilisim