Semrin Kaleli, Semra Şahin, Ebru Çömüz, Pelin Tuğut, Nevin Yılmaz, Aynur Güleç, Perinay Tahtasız ve Sevinç Özalp’ten oluşan Çorum İş Kadınları Derneği, uygulamaya koyduğu “Ses Ver Anadolu” projesi çerçevesinde, Çorumlu kadınların toplum yaşamına, iş dünyasına ve üretime katılmalarını sağlama yönünde çalışmalarını yoğunlaştırdı.
Çorumlu iş kadınlarından dört kişilik heyet, Ümitköy’de, hemşehrimiz Şenol Aykul tarafından işletilen Çukurağa Sofrası’nda Alper Bilan’ın konuğu oldu.
2014 yılında kurulan derneğin yeni bir oluşum içinde bulunmasından duyduğu memnuniyeti dile getiren Alper Bilan, Derneğin ‘Ses Ver Anadolu’ adlı projesini, Çorum’un eksiğini giderecek bir proje olarak gördüğünü ve kadını üretime ve topluma kazandırma adına sevindirici bulduğunu söyledi.
Projenin, doğru biçimde ve doğru kişilerle yürütülmesi halinde, Çorum’un dışına da taşarak ülke çapında ses getirebileceğine inandığını vurgulayan Alper Bilan, “Medeniyet şehri Çorum, böyle bir vizyonla öncü il olabilir ve arzulanan büyümeyi, modernleşmeyi gerçekleştirebilir” diye konuştu.
Bilan, iş kadınlarını “Çorum’un yeni yüzü” olarak nitelerken, Çorum için yılmadan, ayrılmadan, ayrışmadan birlikte mücadele temennilerini de dile getirdi.
Editör: TE Bilisim