Seçim çalışmaları kapsamında esnaf ziyaretlerine ağırlık veren CHP Çorum Belediye Başkan Adayı, Yüksek İnşaat Mühendisi Özgür Kılıç, karşılaştığı her yaştan yurttaş ile de görüşmeyi ihmal etmiyor.

Özgür Kılıç, Gazi Caddesi üzerinde esnaf ziyaretlerini sürdürdüğü esnada Medine ve Satı Başpınar isimli kadınlarla bir süre sohbet etti.

Medine ve Satı Başpınar adlı kadınlar “Gönlümüz sizinle” diyerek, Kılıç’a başarı dileğinde bulunurlarken, Kılıç da; ‘Biz bütün Çorum’un başkanı olmak için yola çıktık. Başı açık olan da, kapalı olan da bizim için değerlidir. Ayrımız gayrımız yoktur. Etle tırnak gibi 270 bin yurttaşımızla kaynaşacağız, bir olacağız, birlik olacağız.

Yazıçarşı’daki Ayşe ablanın da, Milönü’nde oturan Fatma ablanın da derdi, bizim derdimizdir. Herkesin derdine merhem olmak, çare olmak için yola çıktık. Sizlerin hayır duaları ile 31 Mart’ta hep birlikte kentimizi yönetmek için çalışıyoruz. Özellikle kadınlarımızın desteği bizlere moral veriyor, güç veriyor. Bu vesileyle tüm kadınlarımıza çok teşekkür ediyoruz. Kadınlarımızın emeklerini boşa çıkarmamak, onların dualarını alabilmek için gecemizi gündüzümüze katarak çalışıyoruz” diye konuştu.

Kılıç, daha sonra Medine ve Satı Başpınar adlı kadınlarla birlikte objektiflere poz vermeyi de ihmal etmedi.(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim