AK Parti Çorum Milletvekili Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt’un mesaj yolladığı programın açılış konuşmasını yapan ONKO- SAV Başkan Yardımcısı Sevil Karal, Çorum Onkoloji Hastalıkları Yardımlaşma ve Savaşma Derneği olarak onkoloji hastalarıyla ilgili farkındalık oluşturmaya devam ettiklerini vurguladı.

Onkolojik rahatsızlığı bulunan arkadaşların hem gönül dünyalarında olanları paylaşmak, hem de onların bilgi, birikim ve deneyimlerini paylaşmak amacıyla faaliyetlerini sürdürdüklerini ifade ederek hastaların maddi imkânsızlıklarına destek olmaya gayret ettiklerini vurgulayan Sevil Karal, “Onları evlerinde ziyaret ediyor, öğrencilerine burs sağlıyoruz. Onları bir araya getirerek birbirleriyle tanışmalarını ve birbirlerine destek olmalarını sağlıyoruz. Bugüne kadar bizlere küçük büyük demeden katkı sağlayan tüm herkese teşekkür ediyorum. Tüm onkoloji hastalarımıza acil şifalar, yakınlarına sabırlar diliyorum. Hepinizi saygıyla selamlıyorum. Burada bulunanlara, tüm insanlığa sağlıklı ve güzel günler temenni ediyor, mutluluklar diliyorum” şeklinde sözlerini tamamladı.

Çorumlu kadınların salonu tamamen doldurduğu etkinlikte Çorum Onkoloji Hastalıkları Yardımlaşma ve Savaşma Derneği (ONKO-SAV) açıldığı günden beri desteğini esirgemeyen Çorumlu sanatçı Nergiz Ay da bir konser verdi. Etkinliğe katılanlar Nergiz Ay’ın türkü ve şarkılarıyla gönüllerince eğlenirken, program yemekle son buldu.

(Volkan SINAYUÇ)

Editör: TE Bilisim