Samsun Büyükşehir Belediyesi Atakum Sanat Merkezi’nde Samsunlu Yazar-Şair Kenan Koç ile söyleşi ve imza gününe katılan kadınlar, Samsun Düşevi Tiyatro Grubu tarafından sahnelenen ‘Anadolu Kadınları’ isimli tiyatro oyununu izledi.
YEDAŞ Genel Müdürü Nurettin Türkoğlu, “Toplumun temelini aile, ailenin temeli de kadınlar oluşturur. Kadınları toplumun her alanında olduğu gibi iş dünyasında görmek ve başarılarına tanık olmak gurur kaynağımızdır. Şirketimiz bünyesinde şu anda 267 kadın çalışanımız var ve kadın istihdamını sürekli artırmayı amaçlıyoruz. Kadınlarımızın harcamış oldukları emek ve iş dünyasına yapmış oldukları katkılar her daim takdire ve övgüye layıktır” ifadelerini kullandı.
Türkoğlu mesajını şöyle sürdürdü:
“Kadın, insan neslini doğuran ve yetiştiren muhterem bir varlıktır. Onun kalbi, sevgi ile nakış nakış işlenmelidir ki, çocuklarını o sevgiyle korusun, büyütsün ve topluma yararlı insanlar haline getirebilsin. Onun içindir ki evlat, hayatı tanımaya, akli ve ruhi melekelerinin gelişmeye başladığı çocukluk döneminde, sevgiye doyurulmalı, sağlıklı ve dengeli bir ruh yapısına kavuşturulmalıdır. Bu itibarla kadın ailenin ve dolayısıyla da toplumun temel taşıdır. Kadınların mükemmelliği, toplumun mükemmelliğini hazırlayacaktır.”
(Haber Merkezi)
Editör: TE Bilisim