AK Parti Çorum Milletvekili Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt, TOBB İl Kadın Girişimciler Kurulu Üyeleri ile bir araya geldi. Toplantıda, Kadın Girişimciler Kurulu’nun 2016 yılında hayata geçirmeyi planladığı çalışmalar için destek istendi.
TOBB İl Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Yasemin Kepçeli, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü başta olmak üzere yıl boyunca kadın girişimciler için uygulanabilecek birçok proje geliştirdiklerini belirterek, bu projeler sayesinde hem Çorum’da yaşayan kadınların girişimciliğe özendirileceğini, hem de mevcut kadın girişimcilerin gerek gelir getirici, gerekse sosyal sorumluluk anlamında topluma hizmet etmelerini sağlamayı amaçladıklarını söyledi.
AK Parti Çorum Milletvekili Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt da, kendisinin; bütün kadınların Meclis’teki temsilcisi olduğunu söyledi. Öncelikle Çorum’da yaşayan kadınların gelir getirici faaliyetlere katılarak hem aile, hem de ülke bütçesine katkı sağlamaları gerektiğini ifade eden Milletvekili Kurt, bu anlamda yapılacak bütün çalışmalara destek olacağını ifade etti.
TSO Başkanı Çetin Başaranhıncal da, TSO olarak kadınların iş dünyası içerisinde yer almasını sonuna kadar desteklediklerini söyledi. Gelişmiş toplumlarda kadınların gerek ekonomik, gerekse sosyal hayatın merkezinde yer aldığını ifade eden Başaranhıncal, Çorum’un ve Türkiye’nin daha hızlı kalkınmasında kadın girişimcilerin itici güç görevini göreceğini kaydetti. Başaranhıncal, çalışmalarında Kadın Girişimciler Kurulu’na başarılar diledi.
(Haber Merkezi)
Editör: TE Bilisim