Alınan bilgiye göre 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında organize edilen “Çorum’da Kadının Sosyo-Ekonomik Durumunun Güçlendirilmesi Çalıştayı” yarın yapılacak.

Hitit Üniversitesi Rektörlük binasında Erol Olçok Konferans Salonu’nda yarın saat 10.30’da başlayacak olan çalıştayın genel olarak Çorum’da kadının sosyo-ekonomik durumu ile sorunlarını belirleyerek başta kadın girişimciliğini geliştirerek çözüm yaklaşımları için yerel düzeyde stratejik bir eylem planı geliştirmeye katkı sağlamak için organize edildiği belirtildi.

Hitit Üniversitesi Kadın ve Aile Sorunları Uygulama ve Araştırma Merkezi (HÜKAM) ev sahipliğinde Çorum Valiliği, Çorum Belediyesi ve Çorum Ticaret ve Sanayi Odası işbirliğinde yapılacak çalıştayda açılış konuşmalarının ardından Prof. Dr. Nurcan Baykam, Yrd. Doç. Dr. Menekşe Şahin, Yr. Doç. Dr. Gökben Bayramoğlu, KOBİ Uzmanı Gökhan Yürüer, İŞKUR İl Müdürü Ali Şahan, Tarım Müdürü Erkan Elfaz Ermiş birer sunum yapacak. Çalıştay grup çalışmaları, grup sunumları, sorular ve tartışma bölümü ile son bulacak.

(Selda FINDIK)

Editör: TE Bilisim