Hormonlu ve uzaktan kumanda ile yön verilen gündemde kadınların sesini bir günde olsa duyurabilmeleri açısından bu günün olduğuna sevindiklerini belirten Savurgan,” Kadın Cinayetlerini Durduracağız Platformu”nun verilerine göre, 2017 yılında 409, 2016 yılında 328 kadın, 2015 yılında ise 303 kadın cinayeti işlendiğini ifade etti.

Bu vahşetin 2 sebebi bulunduğunu belirten Osman Savurgan, AK Parti iktidarından önce Türkiye’de belli sayıdaki cinayetlere acı ile şahit olunup tepki verilirken, AK Parti iktidarı ile hayata faiz belasının bulaştığını, belli çevrelerde dönen faizin toplumun büyük kısmını sardığını, faizin birçok belanın, hastalığın, felaketin birinci sebebi olduğunu söyledi. Yaşanan felaketlerin ikinci sebebinin ise ahlaksız dizilerin hayata girmesi olduğunu iddia eden Savurgan, yabancı dizilerde yaşanan ahlaksızlıkların yerli topluma sunulması ile bu sonuçların yaşandığını ifade etti. Son dönemde yapılan dizilerin ezici çoğunluğunun aldatma üzerine olduğunu ve insanların bilinçaltının korkunç şüphelerle doldurulduğunu anlatan Savurgan, ailenin temel direği kadının hedefe konulduğunu söyledi. Savurgan, “Kadın zarar görünce kadının koruduğu çocuklar savunmasız kaldı ve çocuğa şiddet başladı. Bundan sonra sıranın erkeklere geldiği bellidir. Bu gidişat ile kimse huzurlu kalmaz kimsede ağız tadı kalmaz.

Kadınlar gününü bu acılara sebep olan, taklitçi, batıcı düşünceler ve partiler gibi süslü sözlerle geçiştiremediğimiz için tüm halkımızdan ve özellikle kadınlarımızdan özür dileriz, sorunlar ve sebepleri ortadadır, maalesef bu günkü yöneticilerimiz daha sorunun sebebini dahi bilmemektedir, bu da gelecek adına büyük acıların habercisidir. halkımız kendi özüne inancına dönmedikçe bu acılar artar dünü mumla ararız.

Önce Ahlak ve Maneviyat diyen Milli Görüşün ne kadar haklı olduğu bir kez daha acı bir şekilde görülmüştür. Sorun belli, çözüm bellidir. Allah’ın emaneti olan kadının gerçek değerini bulacağı ve ağız tadı kutlanacak nice 8 Mart'lara toplum olarak ulaşmak dileği ile saygılar sunarım” dedi.(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim