CHP İl Kadın Kolları Başkanı Firdevs Yalçın ve Merkez İlçe Başkanı Gülhan Eke öncülüğündeki CHP Heyeti, Eğitim-Sen Çorum Şubesi Başkanı Mustafa Gül ve diğer yöneticilerle “Kadın sorunları” hakkında görüş alışverişinde bulundu.

CHP İl Kadın Kolları Başkanı Yalçın; kadın hakları ve kadına yönelik şiddet başta olmak üzere kadınların yaşadığı diğer sorunlar hakkında bir rapor hazırlığında olduklarını belirterek, “Bu amaçla ilimizdeki sivil toplum örgütlerinin de görüşlerini almak arzusundayız. Bu konuda hazırlayacağımız raporu, 5 Aralık’ta Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun da katılacağı toplantıda sunacağız.” dedi.

Eğitim-Sen Şube Başkanı Mustafa Gül ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Günümüzde kadına yönelik şiddet, mobbing ve aile baskısı had safhaya ulaşmış durumda. Umarım hazırlayacağınız bu çalışma, kadın sorunlarının çözümüne bir nebze de olsa katkı sağlar.” ifadelerini kullandı.

Dün gerçekleşen ziyarette Eğitim-Sen Şube Sekreteri Hıdır Aygün, Kadın Sekreteri Nurcan Hasırcı Doğan ve Hukuk Sekreteri Kenan Sırma da hazır bulundular.

(Recep SERBES)

Editör: TE Bilisim