Devlet Tiyatrosu Salonu’nda düzenlenen programa Belediye Başkanı Zeki Gül’ün eşi Halime Gül, Kadın Kültür Sanat Merkezi Koordinatörü Nuran Hakyemez, AK Parti Belediye Meclis Üyesi Fatma Geniş, Çorum Belediyesi Kadın Kültür ve Sanat Merkezi kursiyerleri, öğreticiler ve aileler katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan program, Bahçelievler Kadın Kültür ve Sanat Merkezi kursiyerlerinin yaptığı etkinliklerle devam etti. Müzik ve Şiir dinletisi şeklinde gerçekleştirilen programda Bahçelievler Kadın Kültür ve Sanat Merkezi kursiyerleri Mehmet Akif Ersoy’a ait şiirleri okurken, çeşitli türküleri seslendirdiler.

Bahçelievler Kadın Kültür ve Sanat Merkezi Müzik Öğretmeni Eray Alnıak ve kursiyerlerden oluşan Türk Halk Müziği korosu tarafından seslendirilen marş, şarkı ve türküler salondakiler tarafından büyük alkış aldı. Bahçelievler Kadın Kültür ve Sanat Merkezi Diksiyon öğretmeni Seval Demirkazık ve kursiyerleri tarafından İstiklal Marşı okunurken, Çanakkale Marşı’nı ise işaret dili öğretmeni Zeliha Ertürk ve kursiyer Sibel İlgü’nün eşliğinde okundu.

Program Arapça Öğretmeni Zehra Yıldırım’ın Mehmet Akif Ersoy’a ait Ordunun Duası’nı seslendirmesi ile program son buldu. Programın ardından Belediye Başkanı Zeki Gül’ün eşi Halime Gül tarafından öğretmenlere çeşitli hediyeler verildi.

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim