Yeniyol Mahallesi Eğridere Çarşısı No: 11 adresinde bulunan Mel& Cey Kozmetik Bijüteri isimli işyerinin açılışı dün düzenlenen törenle gerçekleştirildi.
Açılışa Vali Ahmet Kara, eşi Mesude Kara, AK Parti İl Başkanı Rumi Bekiroğlu, Çorum Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Yalçın Kılıç, Çorum Oto Tamirciler Odası Başkanı Necmettin Uzun, Şoförler ve Nakliyeciler Odası Başkanı Tahsin Şahin ile çok sayıda davetli katıldı.
Kadınların girişimcilik ve istihdam konusundaki başarılarına örnek vererek devletin bu konuda son yıllarda önemli fırsatlar sunduğunu belirten Vali Ahmet Kara, “Kadınlarımızın ekonomide daha aktif olarak ülkenin gelişimine katkı vermesini bekliyoruz” diye konuştu.
Mel& Cey Kozmetik Bijüteri, Büyük Zafer Çarşısı Camii İmam Hatibi Hasan Şener’in duası sonrasında protokol üyeleri tarafından açılışı yapıldı. Açılışın ardından işletme sahibi Hatice Sayın Taşkıran tarafından işletme hakkında bilgiler verildi. Taşkıran Eyfel, Nevia, Pastel gibi ünlü markaların tüm kozmetik ürünleriyle tüm Çorumlulara hizmet vereceklerini dile getirdi.



(Ömür SOYTEMİZ)
Editör: TE Bilisim