İYİ Parti Genel Merkezi’nin uygulama koyduğu ve 81 ili kapsayan “İyilik Kervanı” Projesi kapsamında Çorum’da bir takım etkinlikler düzenlenecek. Program kapsamında bugün ilimize İYİ Parti Milletvekilleri, Divan Üyesi, Genel İdare Kurulu, Merkez Disiplin Kurulu ve kurucu üyelerden oluşan 19 kişilik bir heyet gelecek.

Yapılacak olan etkinlikler hakkında bilgi veren İYİ Parti İl Başkanı Bekir Özsaçmacı, “İyilik Kervanı” Projesi kapsamında sivil toplum kuruluşlarının ziyaret edileceği ve parti üyeleri ile birlikte görüşmeler yapılacağını söyledi.

İYİ Parti TBMM Grup Başkanvekili Yavuz Ağıralioğlu başkanlığında ilimize gelecek heyetin saat 11.30’da partiye ulaşacağını söyleyen Bekir Özsaçmacı, ziyaretlerin saat 13.00’de ÇESOB ile başlayacağını, daha sonra Ticaret ve Sanayi Odası ile Çorum Barosu ile devam edeceğini bildirdi. Özsaçmacı saat 16.30’da ilimize gelecek heyetin parti binasında basın kuruluşlarıyla biraraya geleceğini ve daha sonra ise 17.30-20.00 saatleri arasında esnaf ve vatandaşlarla buluşacağını sözlerine ekledi. (Volkan SINAYUÇ)

Editör: TE Bilisim