İYİ Parti İl Başkanı Bekir Özsaçmacı başta olmak üzere Milletvekili adayları Fatih Mehmet Arslan, Sefer Yılmaz ve Sinem Sarı oylarını Çorum’da kullanırken, Abdullah Karaman ise oyunu Sungurlu’da kullandı.

İYİ Parti İl Başkanı Özsaçmacı, oyunu Şehit Abdullah Tayyip Olçok Anadolu Lisesi'nde 1473 numaralı sandıkta kullandı. Eşi Yasemin Özsaçmacı ile birlikte okula gelen Bekir Özsaçmacı, seçim için oy kullanmaya gelen vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı. Oy kullandıktan sonra kısa bir açıklamada bulunan İYİ Parti İl Başkanı Bekir Özsaçmacı, yapılan seçimlerin Çorum’a ve ülkemize hayırlar getirmesini diledi.

İYİ Parti birinci sıra milletvekili adayı Fatih Mehmet Arslan da oyunu Albayrak İlkokulu’nda 1285 numaralı sandıkta kullandı. Ailesi ile birlikte okula gelen Arslan, kısa zamanda uzun bir mesafe aldıklarını, bu yolda Çorumluların kendilerini yalnız bırakmadığını, sonuç ne olursa olsun ilimize ve ülkemize hayırlar getirmesini diledi.

3. Sıra Milletvekili Adayı Sefer Yılmaz ve eşi Merve Yılmaz ise oyunu Danişmend Gazi İmam Hatip Ortaokulu'nda 1400 numaralı sandıkta kullanarak seçimin hayırlar getirmesi temennisinde bulundu. 4. Sıra Milletvekili Adayı Sinem Sarı ise oyunu eşi Erman Sarı ile birlikte Kocatepe İlkokul-Ortaokul'unda 1458 numaralı sandıkta kullandı.

(Volkan SINAYUÇ)

Editör: TE Bilisim