31 Mart 2019 tarihlinde yapılacak olan Mahalli İdareler Genel Seçimleriyle ilgili hazırlıklarını sürdüren İyi Parti Çorum Belediye Başkan Adayı Bilgi Terlemezoğlu, İyi Parti Çorum Merkez İlçe Başkanı Erkan Yıldız, İl Başkan Yardımcısı Hüseyin Koca ve parti yöneticileriyle birlikte Çarşamba Pazarı’nı ziyaret etti. Pazar esnafına hayırlı işler dileyerek hal-hatır soran Başkan Adayı Terlemezoğlu, pazarda alışveriş yapan vatandaşlarla da görüştü.

Hem pazardaki fiyatlar konusunda, hem de Çorum’un genel sorunların hakkında vatandaşların taleplerini alan Başkan Adayı Terlemezoğlu’na esnaf; eski yerine taşınan Çarşamba pazarının üzerinin açık olması nedeniyle özellikle soğuk ve yağışlı havalarda mağdur olduklarını belirtti.

Vatandaşların ve pazar esnafının yoğun ilgisiyle karşılaşan İyi Parti Çorum Belediye Başkan Adayı Bilgi Terlemezoğlu, gelen talepleri tek tek not alarak başkan seçilmesi halinde belediyenin imkanları ile çözülebilecek konularda sözler verdi.

Çarşamba pazarı ziyaretinin ardından Başkan Adayı Terlemezoğlu, Yeni Bakırcılar Arastasındaki esnafı da ziyaret ederek, buradaki esnafa da hayırlı işler diledi.

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim