Ziyaretlerinden memnuniyet duyduğunu bildiren Prof. Dr. Alkan, İlim Yayma Cemiyeti’nin kurulduğu günden bu yana yarım yüzyıllık geçmişiyle yetiştirdiği kadroların çok büyük hizmetler gerçekleştirdiğini söyledi.
Alkan, “İYC, bizim de görevde bulunduğumuz sürece her zaman omuz omuza hareket ettiğimiz bir STK. Bundan sonra da iş birliklerimiz ve ortak çalışmalarımız devam edecek” diye konuştu.
İYC Çorum Şubesi Başkanı Mehmet Karadağ ise, “İlim Yayma Cemiyeti olarak Rektörümüzün geldiği ilk günden itibaren her yönüyle destekçisi olduk. O günden bugüne kadar Üniversitemizin her yönüyle gelişmesi ve ilimizle bütünleşmesi için üstün çaba sarf ettik” diye konuştu.
Hitit Üniversitesi’nin dış ülkelere açıldığını, bağlantılar kurduğunu ve çok sayıda anlaşma yaptığına dikkat çeken Karadağ, “Gayretli çalışmalarının devamı için Rektör Alkan’ı ikinci dönem rektörlüğünde de çok arzu etmiştik. Başarılı geçen seçim sonrasında büyük bir gurur tablosu ortaya çıktı ve ikinci dönemde de güzel çalışmalar yapacağına yürekten inanıyorum” dedi.
Mehmet Karadağ ve beraberindeki heyet, Prof. Dr. Reha Metin Alkan’ın ikinci kez atanmasından ötürü tebrik ederek Hitit Üniversitesi’nin gelişimindeki büyük emeklerinden, katkılarından ve çalışmalarından ötürü teşekkür etti.
(Hitit Üniversitesi)
Editör: TE Bilisim