Sosyal medyada dolaşan 30 büyükşehir ve liderlerin memleketinde ittifak kararı alan AK Parti ile MHP’nin ittifakının genişletileceği, Çorum’da da bu yönde adımların atılacağına yönelik haberlere MHP adayları prim vermiyor.

MHP Çorum Belediye Başkan adayı İnşaat Mühendisi Kenan Şahin ile parti teşkilatları 31 Mart 2019 tarihindeki seçimden zaferle ayrılacaklarını dile getirerek çalışmalarını aralıksız sürdürüyorlar. Şahin, ittifak söylentilerine karşı önceki akşam kendi sosyal medya hesabından bir açıklamada bulunarak “MHP Çorum belediye başkan adayı olarak seçimlerde başarılı olabilmek için tüm gücümüzle çalışmalarımıza devam etmekteyiz. Bu kapsamda seçim çalışmaları kapsamında Küçük sanayi esnafına ziyaretlerimiz bugünde devam etti” dedi.

Söylentilere en sert tepkiyi ise MHP Belediye Meclisi ve İl Genel Meclisi aday adayları gösterdi. Onlarda sosyal medya hesaplarından çeşitli açıklamalarda bulunarak “Çorum için MHP, Kenan Şahin. İlkeli, dürüst, temiz, çalışkan, işin ehli adayımız için ittifak algısı yaparlar bilsinler ki bu tutmaz. MHP geliyor. Dev projeler boş dosyalardan değil. Çorum Kenan Şahin ile kalkınır. Çorum’un üzerinden kara bulutlar kara buzlar kalkacak, 1 Nisan’da güneş başka doğacak” dediler.

(Volkan SINAYUÇ)

Editör: TE Bilisim