Duvar kâğıdı, gergi tavan, 3D mutfak uygulaması ve 3D zemin uygulama alanında Cengiz Topal Caddesi Esnafevleri Cami karşısında faaliyet gösteren As-Ka Yapı Tasarım’ın ikinci şubesi ise Yavruturna Mahallesi, Kulaksız Sokak, 7 numarada (Kulaksız Cami yanında) hizmete açıldı.

Mağazanın dün gerçekleştirilen açılış törenine AKP Milletvekili ve MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan, CHP İl Başkanı Hasan Eray Tüfekçi, CHP Merkez İlçe Başkanı İsmail Kalender, CHP Kadın Kolları İl Başkanı Gülhan Eke, ÇESOB Başkanı Recep Gür ve 45. Bölge Çorum Eczacı Odası Başkanı Sönmez Çalışkan’nın yanı sıra çok sayıda davetli katıldı.

Yapılan duanın ardından yeni dekorasyon mağazasının açılış kurdelesi Milletvekili Ceylan ve diğer protokol üyeleri tarafından hep birlikte kesildi.

İşletme sahibi Meftun Karatepe, alanında oldukça iddialı olduklarını belirterek, Milönü’ndeki 100. Yıl Çarşısı’ndan sonra ikinci mağazalarını Çorum halkının hizmetine sunmaktan büyük mutluluk duyduğu söyledi.

Tamamen yerli ve millî ürünlerin satışta olacağını vurgulayan Meftun Karatepe, “Son dönemlerde ülkemize yönelik yapılan ekonomik saldırılara tepkimizi koymak için mağazamızda ithal ürünlere yer vermeyeceğiz.” dedi.

(Recep SERBES)

Editör: TE Bilisim