MÜSİAD Çorum Şubesi Başkanı Mücahid Ahmed Köksal konuyla ilgili açıklama yaparak ‘’İŞBUL Çorum’’ hakkında bilgilendirmede bulundu.

İşveren ve iş arayanların taleplerine daha hızlı karşılık bulabilmek adına böyle bir çalışmayı faaliyete soktuklarını belirten Çorum MÜSİAD Başkanı M. Ahmed Köksal; insanların bu internet sitesini kullanarak kolaylıkla iş bulabileceklerini kaydetti.

Köksal, ‘’İş Bul Çorum isimli internet sitemizi faaliyete geçirdik. Sıkı bir çalışmanın ardından faaliyete geçirdiğimiz bu internet sitesi sayesinde hem işveren hem de iş arayan insanları bir araya getirmiş olacağız. Çorum’a fayda sağlayacak her türlü çalışmayı yapma gayreti göstermekteyiz. İşverenler kendilerine uygun çalışanı bulma konusunda biraz sorun yaşıyorlardı. Tabi iş arayanlarda istedikleri işi bulma konusunda zorluk çekiyordu. Biz bu internet sitesi ile bu sorunu aşacağımıza inanıyoruz. Buradan şunu özellikle vurgulamak istiyorum. Çorum’da faaliyet gösteren tüm işletme sahipleri ve iş arayan kardeşlerimiz mutlaka bu internet sitemizi ziyaret ederek buradan en üst seviyede yararlansınlar. Sistemimiz çok basit ve ücretsizdir. İş arayanlar sisteme üye olarak özgeçmişlerini hazırlıyorlar ve açık iş ilanlarını görebiliyorlar. Dilerlerse online olarak bu ilanlara başvuru yapabiliyorlar. İşverenlerimiz de yine sistem giriş yaparak üye olabilir, sonrasında gerekli formları sitemiz üzerinden doldurduklarında iş arayan kardeşlerimizin özgeçmişleri görebilecekleri gibi, iş ilanı da oluşturabilirler. Bunların yanı sıra MÜSİAD üyesi iş yerlerinden topladığımız öz geçmişleri koyduğumuz bir havuz var. İşverenler buradan da istifade edebilirler. Buradaki amacımız işveren ve iş arayan arasında bir köprü olmaktır. İş arayan arkadaşlarımızın daha kısa sürede iş bulmalarını ve istihdam olmalarını sağlamaktır. Bu internet sitesini Çorum’a kazandırdığımız için mutluyuz.” şeklinde konuştu.

Çorum’un iş ilan platformu olan bu siteye “www.isbulcorum.com” web adresinden ulaşabilirler.

(Ömür SOYTEMİZ)

Editör: TE Bilisim