Vitrifiye seramik, banyo ürünlerinde İtalya'nın lider markası ISVEA, mutfağın İtalyan'ı şef Danilo Zanna ile Unicera Fuarı'nda bir araya geldi.
54 yaşındaki İtalyan ISVEA, özgün tasarımlarının yanı sıra banyolarda son teknoloji ile donatılmış, uluslararası ödül almış serilerini Unicera’da görücüye çıkardı. ISVEA, 20'nin üzerinde farklı konsepte sahip 200'e yakın ürünü ziyaretçilerin beğenisine sundu.
“İDDİALI BÜYÜMEYE DEVAM EDİYORUZ”
Ece Holding Yönetim Kurulu Başkanı Erdem Çenesiz, ISVEA’nın tasarım konusunda kendini ispatlamış bir İtalyan markası olduğunu vurgulayarak, “İtalyan tasarımını yansıttığımız yeni serilerimizi teknolojiyle birleştirdik, adeta teknolojiyi tasarladık” dedi.
Türkiye'de 40'a yakın satış noktasında ürünlerinin tüketiciyle buluştuğunu belirten Çenesiz, “ISVEA bugün, 50’ye yakın ülkeye ihracat yapmaya başladı. ISVEA markalı ürünlerin yaklaşık yüzde 60'ını ihraç ediyoruz” ifadesini kullandı.
İTALYA’DA İKİ KAT ARTIŞ
Markanın Türk yönetimine geçmesi ile birlikte kendi memleketi İtalya’daki satışlarının 2013 yılının 2 katı seviyesine yükseldiğini de vurgulayan Çenesiz, “Önümüzdeki yıllarda bu rakamın 2 kat daha artmasını hedefliyoruz. Özetle, markamıza güveniyor, Türkiye pazarında da en çok beğenilen ve tercih edilen üç markadan biri olma hedefimize doğru hızla ilerliyoruz" diye konuştu.
Alessio Scacaroni ve Ettore Giordano da birer konuşma yaptı.
Konuşmalar sonrası İtalyan şef Danilo Zanna, ISVEA ile birlikte misafirleri ağırladı. Zanna, stantta hazırladığı İtalyan lezzeti "gnocchi" ikram etti.



Editör: TE Bilisim